Курс долара продовжує знижуватися, і все більше українців поспішають до обмінників. Експерти спрогнозували плавне, але стійке зниження курсу найбільш значущою іноземної валюти, ця тенденція буде зберігатися в найближчий тиждень. Так, відомий аналітик Альпарі Вадим Іосуб зробив наступну заяву:

"До кінця тижня долар на міжбанку може торгуватися поблизу 26,9 грн, а готівковий долар у банках до кінця тижня може котируватися близько 26,8/27,0 грн", - прогнозує він.

За словами Іосуба, останні два тижні спостерігається стабілізацію курсу долара на міжбанку в горизонтальному коридорі в діапазоні 26,9-27,3.

"Всередині цього діапазону долар, може і далі ходити від однієї межі до іншої практично випадковим чином і без серйозних інформаційних приводів", - вважає експерт.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Иосуб нагадав, що з минулої п'ятниці офіційний курс долара США, встановлений НБУ, знизився з 27,16 грн до 27,00 грн (-0,6%). Попит/пропозиція долара на міжбанку, за даними компанії "Укрділінг", за цей же час знизилися з 27,220/27,250 до 27,005/27,030 (-0,8%). Середні курси купівлі/продажу готівкового долара в банках знизилися за тиждень з 27,09/27,32 до 26,92/27,14 (-0,6%/-0,7%). При цьому спред між середньою продажем і середньої покупкою скоротився з 0,9% до 0,8% за рахунок більш швидкого зниження курсу продажу у порівнянні з покупкою.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Уряд подарує населенню 100 млн доларів просто так, даби забезпечити гідний рівень життя всім громадянам.

Нагадаємо, що середу, 20 лютого, стало відомо, що пенсионерка у Тернопільській області зазнала шахрайству, в результаті чого відкрили кримінальне провадження. Тепер жінці доведеться повернути 20 тисяч гривень, які вона отримала в якості субсидій на опалення житлової площі.

Так, пенсіонерка Ганна Вакула була неприємно здивована, коли дізналася, що місцева поліція відкрила на неї справу.

Як повідомляв портал Знай.uа в Україні борг за комунальні послуги досяг 55 мільярдів грн. Середній борг на одну сім'ю - 3,7 тисяч грн. Все частіше на користувачів комунальними послугами подають в суд постачальники.

Також портал Знай.uа писав, що в Україні ухвалили проект про перерахунок виплат окремої категорії пенсіонерів.