Чи прийме Україна участь у Євробачення 2019? Питання, яке турбує практично всіх українців. Адже це головний пісенний конкурс, на якому Україна може проявити себе як музичну націю. До речі, наша країна вже перемагала на Євробаченні, завдяки Руслані та її диким танцям.

В 2019 році вже відбувся Національний відбір, на якому перемогла виконавиця MARUV. Але за гучних скандалів, в яких безпосередню участь брала співачка, її шанс на перемогу в Євробаченні знизився до нуля. Відомо, що вона не поїде в Ізраїль на конкурс.

Потім надійшла пропозиція гурту KAZKA. Але вони відмовилися від участі. Freedom Jazz Girls Band, посіли друге місце, також відмовилися від участі в конкурсі.

KAZKA сказали, що не готові здобути перемогу будь-якою ціною. Їх мета - нести музичну культуру в маси, а не вносити розбрат між людьми. Freedom Jazz Girls Band відмовилися без пояснення причин.

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Зате, гурт із Тернополя дуже хоче потрапити на головний пісенний конкурс. «ВІА Кип’яток» - гурт, який ніколи не був в Ізраїлі, але дуже хоче там побувати. Саме це і є причиною, чому вони згодні поїхати на Євробачення. Разом з тим, вони навіть готові самостійно заплатити за візи і обіцяють відмовитися від концертів в Росії на сто років.

А найцікавіше те, що хлопці з гурту впевнені в тому, що перемога їм не світить. Все, що вони зможуть зробити, так це зганьбитися.

Нагадаємо, співачка MARUV розповіла про стосунки з Сергієм Лазарєвим. Невже в шоу-бізнесі з'явився ще один любовний трикутник? Хто дама серця Лазарєва - Ані Лорак або MARUV?

Як раніше повідомляв Знай.uа, український гурт KAZKA встановив рекорд. Їх хіт "Плакала" займає перші рядки в хіт-парадах.

Знай.uа писав, у Росії стає популярним гурт KAZKA . Виконавці розповіли про те, що їх пов'язує з Російською Федерацією.