Популярний український гурт "KAZKA" став переможцем у номінації "Хіт року, прорив року". Як відносяться до своєї популярності в Росії, дізнавалось "Світське життя".

Солістка гурту Олександра Зарицька зазначила, що світова популярність пісні "Плакала" - велика відповідальність для всього колективу, адже українська мова тепер лунає не лише в Україні, а й у всьому світі.

"Це дуже відповідально, дуже серйозно, тому що українська мова звучить скрізь. Тепер треба вчити всіх української мови", - заявила співачка.

Також виконавці зізналися, що їх найбільше здивувала їх популярність в Папуа - Новій Гвінеї, Колумбії, а також в Ріо-де-Жанейро у них є фанати.

"Плакала"
"Плакала"

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Україномовна пісня стала хітом і в Росії. Заочно гурт нагородили російською музичною премією. Утім, учасників зовсім не здивувало.

"Знову ж таки, це прекрасно. Всі країни слухають українську пісню і ми пишаємося цим", - сказала Олександра.

Артистка вийшла на червону доріжку в екстравагантному вбранні, пошитому на замовлення. Сукня відкриває плече із татуюванням.

Примітно також, Зарицька поділилась із Катериною Осадчою, що у неї понад 10 татуювань по тілу, однак бабуся їх не схвалює.

Нагадаємо, автор показав прихований символізм пісні "Плакала" гурту KAZKA. Пояснити це вирішив відомий український поет Сергій Локшин, автор славнозвісної композиції. На його думку, цікавість глядачів виникла після того, як "Плакала" набрала в загальному рекордних для Youtube 100 мільйонів кліків, в середньому за два місяці – 61 мільйон.

Як повідомляв "Знай.ua", відомий український гурт Kazka , який нещодавно спростував чутки про виступи на російській сцені, "дистанційно" нагороджено так званою "Золотою Сиреною" на премії "Вища Ліга" в російській столиці.

Також "Знай.ua" писав, що вчені рознесли мегапопулярний кліп групи KAZKA в пух і прах.