Нарешті в Україну прийшла весна, правда, поки ще тільки календарна – перший день березня не порадував ні теплом, ні сухістю.

У суботу, 2 березня опади у вигляді снігу випадуть лише у східній частині країни – у Сумській, Харківській, Донецькій та Луганській областях. В інших регіонах сухо. Тепла поки що немає: у західних областях вдень в середньому від 0 до +2 градусів, в центрі, на півночі та в східних областях від -1 до +1 градуса, на півдні від +2 до +5 градусів.

А ось в неділю, 3 березня по всій Україні сухо та сонячно.Стовпчик термометра піде вгору, причому сильніше всього в західних областях – там вдень від +6 до +8 градусів. У центральних і північних і південних регіонах-від +3 до +5 градусів, на сході найхолодніше – вдень від 0 до +2.

У понеділок, 4 березня в північній, східній і центральній частинах країни очікуються дощі. Температура повітря вдень у західних областях від +10 до +12 градусів, у центральних і північних від +6 до +8, на сході від +3 до +5 градусів, у південних регіонах-від +7 до +9.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У вівторок, 5 березня накриють дощі північні і західні області. Вдень на заході від +8 до +12 градусів, у центральних областях від +10 до +12, на півночі від +7 до +9, у східних областях від +5 до +10, і на півдні від +10 до +14 градусів.

У середу, 6 березня опади знову лише на заході і на півночі, на решті частини України сухо. Стовпчик термометра коливатиметься в межах.

Раніше ми писали, що прогноз погоди на березень не віщує весняного тепла. З лютого на березень перекочують нічні заморозки, холодний вітер і місцями мокрий сніг. Половина місяця буде прихована хмарами, а температура вище +10...+12 градусів не підніметься.

За словами народного синоптика Леоніда Горбаня, вдень буде тепло, вночі температура різко падати.

"Знай.uа" вже писав: уфологи розшифрували жахливий сигнал з Нібіру, людству залишилося жити 10 днів.

Як повідомляв портал Знай.uа на початку тижня Україна опиниться між двома атмосферними гігантами.

Також портал Знай.uа писав, що в Україну після весняної погоди, досить незвичайною для лютого, повернулися сніг і морози.