У Києві в лісосмузі Дарницького району знайшли тіло немовляти.

Про це повідомили у відділі комунікації столичної поліції.

"Вчора (1 березня - прим.ред.) на спецлінію 102 надійшло повідомлення, що неподалік від вулиці Старобориспільська в пакеті виявили тіло новонародженої дитини", - розповіли правоохоронці.

Як зазначається, після огляду місця події та опитування свідків тіло дитини відправили на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Наразі відкрито кримінальне провадження за фактом умисного вбивства матір'ю своєї новонародженої дитини. За вчинення такого злочину статтею ст. 117 Кримінального кодексу України передбачено покарання до п'яти років обмеження або позбавлення волі. Правоохоронці розшукують горе-матір.

Раніше ми повідомляли, що в одній з квартир Тернополя виявили труп. Сусіди були в шоці, так як не знали, що у них за стінкою вже два роки лежав труп і його не було кому поховати.

Сусіди розповідають, що проходячи повз квартиру, вони відчували неприємний запах, але навіть не підозрювали про те жахіття, яке там відбувався.

Через два роки, 11 лютого, співробітники правоохоронних органів разом з родичкою загиблого, розкрили замкову щілину і зайшли в квартиру. Те, що вони там побачили вкинуло їх у шок. Труп вже розклався.

Відомо, що в 2019 році померлому повинно було виповниться шістдесят років. Судово-медична експертиза повинна визначити, коли чоловік загинув і що стало причиною. На даний момент повідомляється, що слідів насильницької смерті виявлено не було.

Нагадаємо, співробітники правоохоронних органів Дніпра просять жителів упізнати труп, який був знайдений у валізі.

Як раніше повідомляв Знай.uа кияни в центрі міста виявили труп.

Знай.uа писав, у Київській області виявили вантажівку, в якій перебували десятки трупів.