Державний банк "ПриватБанк" зробив екстрене повідомлення про черговий підрив банкомату групою зловмисників.

Цю інформацію повідомили в суботу, 2 березня у прес-службі банку.

У повідомленні зазначили, що банкомат був підірваний 1 березня о 6.40 ранку в Шевченківському районі міста Запоріжжя. Співробітники поліції і відділ вибухотехнічного управління прибули на місце події.

Вибухотехніки встановили фрагменти умисного підриву банкомата "Приватбанку". Крім того, були виявлені сторонні електроди підключення і сліди кіптяви.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Слідчими органами за фактом вибуху банкомату, а саме пошкодження майна, порушено кримінальну справу. Зараз проводиться перевірка фактів і обставин інциденту, а також оцінка заподіяної шкоди.

Нагадаємо, що українці можуть скористатися новою технологія Приватбанку, яка дозволяє залишати чайові з платіжної карти у закладах громадського харчування. Вона вже запущена у всіх ресторанах "Tarantino family".

Зазначається, що київська мережа "Tarantino family" стала першою в Україні, чиї відвідувачі можуть оплачувати рахунок і залишати чайові офіціантам в безготівковій формі - платіжними картами через POS-термінали Приватбанку.

ПриватБанк
ПриватБанк

Щоб залишити "на чай" з банківської картки, офіціант вибирає в POS-терміналі функцію "Оплата з чайовими". Потім клієнт вибирає один з варіантів оплати - фіксовану винагороду або вводить суму на свій розсуд. Про це розповів керівник напрямку з обслуговування торгових підприємств Приватбанку Євген Васильцов.

Раніше портал писав, що до кінця березня 2019 року державний банк "ПриватБанк" оснастить всі відділення зчитувачами електронних паспортів (ID-карт)

Як повідомляв портал Знай.uа, ПриватБанк запустив обмін валюти он-лайн.

Також Знай.uа писав, що одна помилка клієнтам Приватбанку може коштувати грошей. Варто бути обережніше при переказах коштів на інші рахунки. У разі помилкової відправки грошей не на той рахунок, який був потрібен, банк не поверне.