Український снайпер в зоні Операції Об'єднаних сил на Донбасі майстерно ліквідував бойовика "ДНР". У мережі показали відео відточеною роботи українського героя. Відео вперше з'явилося в Twitter "Львівський метрополітен".

Пізніше відео з'явилося на сторінці офіцера Збройних сил України Анатолія (Штірліца) Штефана.

“На одній з ділянок фронту активізувався снайпер противника. Умілими контр діями він був ужалений воїном ОС. Окупанти намагалися його врятувати але у них це не вийшло, як врятувати з другого номера снайперської пари російських загарбників”, – додав подробиць Анатолій Штефан.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Українські воїни ліквідували смертоносну зброю Путіна, бойовики вважають втрати: потужне відео.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

На окупованому путінськими бойовиками Донбассе українські воїни знищили російський розрахунок протитанкової керованої ракети. Відомо, що ліквідацію ПТКР бойовиків вдалося зняти на відео.

Про це повідомив офіцер української армії Анатолій Штефан.

За інформацією Штефана, вдалий постріл українських вояків зняли на відео.

"На одній з позицій окупантів систематично вів вогонь розрахунок ПТУРистов. Але Оси не забарилися з адекватною відповіддю і зловили розрахунок "колорадів" в укритті. За даними розвідки, розрахунок ПТКР знищений разом з вогневої точки. Вірте у воїнів! Вірте у ЗС України", — йдеться у коментарі до відео.

Тим часом у штабі Об'єднаних сил повідомляють, що в середу, 27 лютого, бійці ОсуОС знищили двох окупантів, п'ятеро були поранені. Також українські бійці знищили одну одиницю військової техніки противника.

Нагадаємо, блогер одним фото показав, на що перетворився Донбас "ДНР": боляче дивитися.

Як повідомляв Знай.иа, Україна втратить дві області: озвучений підлий план Путіна по новій хвилі окупації.

Знай.иа писав, мирний план Медведчука сприймають по обидві сторони лінії розмежування, - Рыжанов.