У неділю, 3 березня активісти вкотре приїхали до маєтків першого заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони Олега Гладковського та його сина в селищі Козин під Києвом. Про це стало відомо завдяки кореспонденту РБК-Україна, який перебуває на місці подій.

Націоналісти вимагають заарештувати фігурантів справи про розкрадання грошей "Укроборонпрому".

Раніше повідомлялося, що президент асоціації виробників озброєння і військової техніки України Вадим Кодачигов прокоментував скандал в "Укроборонпромі".

Зокрема, Кодачигов проаналізував, чи справді Україна має закуповувати певні деталі в країні-агресора.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Бізнес на крові! Або Системний аналіз в доступному викладі до скандальних матеріалів журналістського розслідування", - зазначив експерт.

Кодачигов зазначив, що Україна має надзвичайно великі і сильні потужності для створення неймовірної кількості деталей для військової техніки, навіть незважаючи на те, що більшість заводів потребують оновлення верстатів.

Також він зазначив, що контраанда сама по собі не така вже й страшна, адже в Україні існує цілком реальний ринок запчастин, де є попит і пропозиція, які і формують кінцеву ціну на окрему запчастину. Однак тут же він додав, що в Україні кінцева ціна формується в дещо іншому напрямку, ніж це робиться в європейських країнах.

Нагадаємо, Гладковський розповів про сина-контрабандиста. "Може пан Зеленський навчить нас, як збирати танки?"

Як повідомляв Знай. ua, збройовий скандал з Гладковским: експерт пояснив, чому українців пошили в дурні. Експерт розповів, як схема закупівлі російських деталей стала можливою.

Знай. ua писав, що СБУ опублікувала "піраміду" Тимошенко. Тільки на поточному тижні було виписано близько 5 тисяч повісток для свідків.