Заступник секретаря РНБО Олег Гладковський заперечує звинувачення, які озвучили у програмі "Наші гроші" з приводу того, що його син організував контрабанду запчастин зброї з Росії.

Гладковський заявив про це в ефірі українського каналу ZIK.

"Я став жертвою дурниць і інформаційної провокації... Це абсолютно нахабна брехня, де подають інформацію нібито анонімних джерел. Моя реакція, як будь-якої людини — це вимога справедливості. Я відреагував миттєво, звернувшись у органи з вимогою розслідувати цей випадок", — сказав заступник секретаря.

Він також сказав, що для уникнення звинувачень у тиску на поліцію, він написав заяву про відставку.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

До того ж, він здивований позицією деяких кандидатів, що прокоментували неперевірену інформацію.

"Люди, які не бачили військове виробництво, готові нам давати поради, яким чином ремонтувати танки і виробляти бойові машини... А коли говоримо про передвиборних коментарях, це деяких випадках і неприпустимо. Може пан Зеленський навчить нас, як збирати танки?" — сказав він.

25 лютого в програмі «Наші гроші» з посиланням на анонімні джерела була озвучена інформація про нібито участь сина першого заступника секретаря РНБО України Олега Гладковського в схемі контрабанди комплектуючих для військової техніки з РФ по завищеними цінами.

Варто нагадати, що

Популярний комік Володимир Зеленський ймовірно зустрінеться з Юлією Тимошенко у прямому ефірі на каналі 1+1 у передачі "Право на владу".

Транслция буде доступна за посиланням

Про це заявив сам ведучий шоу Сергій Іванов у своєму Facebook.

Нагадаємо, МВФ і Зеленський визначили "Зе! Стратегію"

Гумор та фінанси - речі абсолютно несумісні. Однак, якщо їх розбавити політикою, може вийти дуже цікавий коктейль.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Порошенко тягає електорат за ніс, в прямому сенсі: відео

Також Знай.ua" писав про те, що У Юлії Тимошенко знайшли підозрілі мільйони: пенсіонери спонсорували