Журналіст телеканалу ZIK Олексій Братущак був звільнений з посади через співпрацю власника каналу ZIK Петром Димінським і оточенням Петра Порошенка.

Про це розповів журналіст у своєму блозі.

"Із різних джерел мені стало відомо: власник ZIKа Петро Димінський домовився з людьми Порошенко про інформаційне співробітництво. Сам Димінський відверто розповідав про це людям, які відвідували його за кордоном", - пише журналіст.

Після цього чоловік помітив, що трансляції "діяльності" Порошенко почастішали, фінансування збільшилося, з'явилася цензура, а деякі запрошені гості були скасовані.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Серед скасованих гостей - перший заступник голови Служби зовнішньої розвідки України Сергій Семочко, який підозрюється у володінні будинками під Києвом вартістю в мільйони доларів, а у його дружини і дочки наявність російського громадянства. Після цих звинувачень він з'явився на телеканалі ZIK, щоб це спростувати

Другий гість - заступник секретаря Ради нацбезпеки і оборони і один з найближчих соратників Порошенко Олег Гладковський. Він був запрошений на канал після розслідування про діяльність його сина Ігоря.

За словами журналістів, Ігор Гладковський брав участь у мільйонних схемах розкрадання бюджету оборонного комплексу.

В ефірі ZIKа Гладковський-старший також заявив про те, що він і син не причетні до цього.

"На жаль, ZIK використовували для найбільш брудних зашкварів. Які навіть для "Прямого" вважаються перебором. "Інтерв'ю" Семочко і Гладковського - найяскравіші приклади. Це ті випадки, коли навіть непричетні до цього "інтерв'ю" журналісти відчувають, як ніби в лайні викупалися. Від якого просто так не відійдеш, повік не одмиєшся", - підкреслює журналіст.


Нагадаємо, Зеленський зустрінеться з Тимошенко лицем до лиця сьогодні ввечері

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Бігус виявився крайнім у гучному скандалі з "Укроборонпромом"

Також Знай.ua" писав про те, що Найем, Заліщук, Лещенко тікають з тонучого човна "БПП"