Іржаві ділянки Керченського мосту вдалося сфотографувати, видно, як дітище Путіна просідає з кожним місяцем. Відповідні фото опублікувала в мережі блогер RoksolanaToday&Крим.

"Влуч у хвіртку (Керченський міст — Ред.). Тільки гондоли і гондольєри скоро будуть протискуватися сюди. Висота, просідання, замулювання...", — зазначила автор.

Активістка показала свіжі фотографії мосту, які були зроблені в мережі. На них зображено іржаве залізо.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що швидке відкриття залізниці за переправу через Керченську протоку не надихнуло кримчан. Жителі півострова вкрай різко висловлюються про Кримському мосту і бояться запуску за нього поїздів.

Жвава дискусія розгорілася в співтоваристві "Євпаторія Подслушано і Підглянуті" у соціальній мережі "ВКонтакте". Днями в паблике розмістили повідомлення про швидкий запуск залізничної частини Кримського мосту.

Городяни поставилися до цієї новини без ентузіазму і почали висловлювати негативні думки про переправу і її вплив на життя півострова. "Вже страшно! Від автомосту стало тільки гірше! Чекаємо на жд", – написала користувач Тетяна К.

У свою чергу, Юлія Л. заявила, що Кримському мосту "взагалі страшно пересуватися".

Сумніви в користь переправи висловив і Авас Р.

Ж/д сполучення пустять – заживемо! Відразу продукти подешевшають", – залишив іронічний коментар користувач.

Нагадаємо, Кримський міст піде у вільне плавання. Ряд будівельних норм було порушено.

Як повідомляв Знай. ua, Кримський міст довів росіян до істерики. Городяни поставилися до цієї новини без ентузіазму і почали висловлювати негативні думки про переправу і її вплив на життя півострова.

Також Знай. ua писав, що небезпечний недолік Кримського моста показали на фото. Це дуже страшне видовище.