Про це повідомила прес-служба ДСНС Дніпропетровської області.

4 березня в Дніпрі та області очікується мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер прогнозують південно - західний 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря в області вночі 0-5 морозу, вдень 3-8 тепла, в місті вночі 2-4 морозу, вдень 5-7 тепла.

5 березня буде мінлива хмарність, вночі місцями невеликий дощ, вдень без істотних опадів. Вітер південно-західний, 7-12 м/с, вдень пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 0-5 тепла, вдень 7-12 тепла.

6 березня очікуємо хмарна з проясненнями погода. Вночі без істотних опадів, вдень місцями невеликий дощ. Вітер західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0-5 тепла, вдень 6-11 тепла.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що В Україні оголосили штормове попередження: просять не залишати міста. В Укргідрометцентрі оголосили штормове попередженняу багатьох областях країни на 27 січня. Метеорологи розповіли, що очікується приріст снігового покриву до 15 сантиметрів.

Нещодавно повідомлялося, що Штормове попередження: шість областей України опиняться у владі стихії. В Україні 4-5 січня очікується ускладнення погодныхусловий. Активний циклон накриє Херсонську, Запорізьку, Дніпропетровську, Донецьку, Луганську та Харківську області. Про це повідомляє прес-служба Держнс.

"Знай.uа" писав, що В Україні оголосили штормове попередження: кому готуватися до грозовому пеклі. Цю інформацію повідомили в прес-службі ДСНС, передає УНН.Так, у західних, північних та в більшості центральних областей країни синоптики прогнозують сильні дощі.

Нещодавно "Знай.uа" повідомляв, що Накриє по повній: в Україні оголосили штормове попередження. Який день поспіль стихія продовжує випробовувати нерви і здоров'я українців, але у п'ятницю, 27 липня, погода вирішила спробувати ще більше: синоптики очікують сильних дощів і поривчастого вітру, і оголосили по країні штормове попередження. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державної служби з надзвичайних ситуацій з посиланням на метеорологів.