Пенсії українців, не зважаючи на анонсовані у 2019 році "підвищення", залишаються одними із найнижчих у світі.

пенсіонери
пенсіонери

Про це написав юрист Михайло Шнайдер у Facebook.

"Жити "по-новому" - це коли українці отримують найнижчі пенсії у світі. У жодній державі світу, де існують пенсійні виплати, немає пенсій нижчих за 53 долари. "Радує" лише одне - на ці гроші можна купити 5 тортів Roshen", - пише Шнайдер.

"Жити по Новому" это когда Украинские пенсии оказались САМЫМИ НИЗКИМИ В МИРЕ. Ведь ни в одном Государстве на планете...

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
Geplaatst door Mihail Shnayder op Maandag 4 maart 2019

Нагадаємо, президентство Порошенка для більшості українців асоціюється з бідністю, подорожчанням, падінням гривні і одночасно з нею нормального рівня життя.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Незважаючи на численні обіцянки й полум'яні промови перед виборами, переважна більшість запланованих до виконання рішень так і залишилися в планах, а яких-небудь кардинальних позитивних змін у житті звичайних українців так і не відбулося.

Практично щодня соціальні мережі вибухають черговими повідомленнями щодо нових погіршень і коли жителі нашої країни думають, що гірше вже нікуди, раптом виявляється, що це не так і знаходиться нове дно.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Пенсійний фонд України презентував новий проект поправок до постанови Кабміну № 365, якою передбачається зміна процедури виплати пенсій для українських громадян, які проживають на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей.

Пенсіонери
Пенсіонери

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ, які посилаються на офіційні джерела в Пенсійному фонді.

За інформацією правозахисників, цей проект змін до постанови № 365 скасовує тільки деякі з дискримінаційних норм зазначеного документа, залишаючи в силі частину обмежень по виплаті пенсій для жителів ОРДЛО.

Також Знай.ua писав про те, що уряд Польщі пообіцяв значно підвищити пенсійні виплати непрацездатним категоріям населення, а також ввести 13-й платіж на рік замість звичних 12-ти.