Незаконні збройні формування бойовиків на Донбасі вели вогонь по мирних жителях. Постраждали люди із Зайцево і Новолуганського, за це четверо терористів поплатилися життям.

Протягом минулої доби, 4 березня, окупанти "ЛНР/ДНР" 9 разів порушили режим припинення вогню на окупованій території Донбасу. Жителі населених пунктів і досі оговтуються від страшних обстрілів. Про це пише "Діалог.UA".

Російські окупаційні війська не покидають нахабних спроб остаточно розхитати ситуацію на сході України смертельними провокаціями. Згідно даними розвідки вказується, що четверо окупантів змогли знищити вогнем, а один поранений.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Відповідно до уточнених даних, російсько-окупаційні війська втілили свій підступний план і зробили мінометний обстріл населених пунктів Зайцево і Новолуганське.

Обстріли ворога частково пошкодили житловий будинок і господарські будівлі мирних жителів. А вже на початку поточної доби, 5 березня, окупанти обстріляли позиції наших військ з мінометів калібру 82 мм в районі населеного пункту Кримське.

Нагадаємо, українські воїни стерли з лиця землі лігво терористів: захоплюючі знімки. Українські військовослужбовці часто балують жителів нашої країни ефектними фото і відео, на яких вони женуть геть з тимчасово окупованого Донбасу путінських бойовиків, а також знищують прицільним вогнем їх позиції. Дивно, що багато терористів досі не зрозуміли, в якому безнадійному становищі вони знаходяться і роблять спроби давати відсіч воїнам ВСУ, облаштовують вогневі позиції, про що згодом сильно шкодують.

Як повідомляв портал "Знай.uа": нещодавно жителів Донецька стривожили вибухи, в результаті чого стурбовані люди припустили можливе відновлення боїв.

Також "Знай.uа" писав, що влітку поточного року банки почнуть відкривати клієнтам нові рахунки в стандарті IBAN, а існуючі номери банківських рахунків будуть змінювати у відповідності з вимогами даного стандарту.