У вівторок, 5 березня, стало відомо про те, що співробітник одного з відділень державного "ПриватБанк" нібито отримав доступ до контактних даних телефонної книги клієнта. Про це повідомив сам клієнт у своєму відгуку.

"Співробітники банку якимось чином отримали мій контакт лист з телефону, дзвонять за номерами і з погрозами і в грубому тоні намагаються змусити людей видати їм інформацію про мене! На запитання людей привітатися відповідають відмовою, на питання звідки номер телефону? Кажуть що я його їм дав і записав поручителем! Природно це брехня з їх боку! Мені цікаво яким чином були здобуті особисті дані? Складається таке враження що ваші співробітники вважають себе вище законів!", - описав ситуацію один із клієнтів банку.

У свою чергу служба підтримки Приватбанку на наступний день відреагувала на цей відгук. Так, під повідомленням співробітник банку приніс вибачення і запропонував допомогти в цій ситуації.

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

"Жалкуємо, що Ви відчули незручності в роботі з банком. Будь ласка, направте в особистому повідомленні Ваші контактні дані, які залишали в банку і уточніть номер телефону, на який надходили дзвінки, щоб ми могли перевірити інформацію і розібратися в ситуації більш детально", - відповіли в Приватбанку.

Нагадаємо, що ПриватБанк дав відповідь на питання, яке хвилювало багатьох українців. Останнім часом в соцмережах з'явилося багато скарг на банк у зв'язку з розміром кредитного ліміту. Українці масово скаржаться на те, що ПриватБанк "урізав ліміт".

Як повідомляв портал Знай.uа, на ПриватБанк готують колективний позов. Клієнти підозрюють, що стався витік цілої клієнтської бази за кордон, зокрема на сервери Російської Федерації. Обурені українці вимагають сатисфакції і серйозно налаштовані домагатися справедливості і компенсації.

Також портал Знай.uа писав, що в березні стартує безкоштовний мотиваційний проект "Бізнес-інкубатор" для українських підприємців. Про це стало відомо завдяки заяві керівника напряму МСБ Приватбанку Сергія Клюєва.