Перед тим, як відбулася націоналізація Приватбанку за часів відомого бізнесмена Ігоря Коломойського, на рахунку претендента на президентську посаду, коміка і шоумена Володимира Зеленського вивели 41 мільйон доларів США.

Цю інформацію повідомив на своїй сторінці в Facebook депутат від ББП Володимир Ар'єв.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Член пропрезидентської фракції не розповів, хто джерело цієї інформації, але надав контактні номери і інформацію про банківські трансфери.

"Ще в 2012 році «Приват» надав кредити на суму, що перевищує 400 мільйонів доларів, компаніям "Реаліз Ойл" і ТОВ "ТД Карпатнафтотрейд", що є частиною структури "Приват" Коломойського. Не минуло й кількох секунд, а всі гроші були на рахунку ПАТ "Укртранснафта", чиє керівництво підпорядковувалося Коломойському". Володимир Ар'єв

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Нагадаємо, що в п'ятницю, 1 березня, стало відомо про відмову кандидата у президенти Андрія Садового від участі у виборах на користь Анатолія Гриценка.

Незважаючи на те, що Гриценко вже рік пропонував Садовому об'єднатися на президентських виборах, він вирішив зробити це саме зараз.

Про те, чому він знявся з перегонів саме зараз, і про зустріч із Зеленським - Садовий розповів в інтерв'ю "Українській правді".

Андрій Садовий
Андрій Садовий

"На мій погляд, саме зараз з'явився шанс, щоб єдиний кандидат переміг. Журналістські розслідування, рішення Конституційного суду зовсім по-іншому змоделювали ситуацію – тепер люди зрозуміли, що нас чекає завтра, якщо динаміка знищення країни триватиме. Тому сьогодні є шанс на перемогу", - сказав Садовий.

Але за кілька днів до того, як мер Львова оголосив, що виходить з виборчої гонки, його бачили разом з Володимиром Зеленським у київській кав'ярні на Подолі. Андрій Садовий розповів в інтерв'ю, про що була їхня розмова.

Як повідомляв портал Знай.uа, найближчі соратники Порошенко пішли до Зеленського.

Також Знай.uа писав, опитування показало, що Анатолій Гриценко отримає 15% голосів в разі приєднання до нього Садового.