Журналіст Денис Бігус розповів, як ГПУ, НАБУ і СБУ пов'язані з корупцією в сфері оборони.

Про це повідомляє "Хвиля".

Зокрема, Бігус відзначив, що українців шокує крайнє розслідування журналістів, які покажуть, як правоохоронці заплющують очі перед злочинами в Укроборонпромі.

"Якщо вірити генпрокурору, то вони розслідують розкрадання кілька років. І за цей час ніяких зрушень, усунень або арештів ... Але і щодо ГПУ, і СБУ, і НАБУ - в фіналі ми розповімо, як їх представники пов'язані з корупцією в обороні", - заявив журналіст.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення
Показати ще

Більше того він відзначив, що українські правоохоронці повністю володіють інформацією про злочинні дію певних осіб в Укроборонпромі та всій оборонній галузі.

Крім того він додав, що пілся опублікованих розслідувань звичайні українців долучились до пошуків доказів злочинних схем в оборонній сфері.

"Вони про них давно знають ... Після заяви Луценка і Бірюкова, що в нашому розслідуванні немає нічого нового, знайшлися люди, які полізли читати судовий реєстр і знайшли нові епізоди, пов'язані з командою Гладковського-молодшого. Після публікації почалося два паралельних "серіалу": перший - це наші розслідування, другий - в Фейсбуці, де читачі самі пишуть статті і знаходять цікаві епізоди відкритих справ по діяльності цієї "команди". Наприклад, як Харківський бронетанковий завод купував у цієї групи оснащення, вкрадене у нього ж зі складів", - додав Бігус.

Разом з тим варто відзначити, що корупційний скандал в українській оборонці продовжує обростати новими подробицями, особливо всіх цікавить, хто злив "закриту інформацію".

Напевно прийшов час розповісти про неназване джерело, яке надало журналістам гучну інформацію з матеріалів кримінального...

Geplaatst door Євген Шевченко op Dinsdag 5 maart 2019

"Напевно, прийшов час назвати неназване джерело, яке надало журналістам гучну інформацію з матеріалів кримінального провадження про корупцію в концерні "Укроборонпром". У січні-лютому 2017 обшуки у фігурантів, а саме у Андрія Рогози, Віталія Жукова і, згодом, і у самого Ігоря Гладковського проводила військова прокуратура України за особистою вказівкою Анатолія Матіоса. Перед тим, як проводити обшук у сина Гладковського, Матіос отримав на це особистий дозвіл у президента. З яких саме причин Порошенко дав зелене світло на обшук у сім’ї свого близького друга – мені невідомо", – пише Шевченко.

Нагадаємо, Укроборонпром пояснив, куди поділилися ваші гроші на армію.

Як повідомляв "Знай.ua", Бігус зробив важливу заяву - а де ж поліція.

Також "Знай.ua" писав, що скандал із Гладковським та армією набирає обертів, знайдено нові докази.

Корупція в оборонці - продовження. Гладковський і Укроборонпром