Співробітники правоохоронних органів не зв'язувалися з журналістами з приводу отримання матеріалів для кримінальних справ за "доказами" корупції в оборонній сфері, які озвучено в програмі "Наші гроші".

Про це стало відомо завдяки заяві українським журналістам автора сюжетів Лесі Іванової.

За інформацією Іванової, до неї ніхто не звертався, як і до редактора програми.

Леся Іванова

"Насправді, це дуже дивно, оскільки, коли відкривається виробництво за матеріалами журналістського розслідування, на наступний, максимум через день вже намагаються вийти на контакт", - зазначила Леся Іванова.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Укроборонпром
Укроборонпром

За цим конкретним випадком розслідування Іванова не бачила інтересу "від жодного правоохоронного органу, хоча вони всі повинні відреагувати".

Відомо, що 25 лютого журналісти, майже за місяць до виборів президента, оприлюднили дві серії розслідування щодо викриття можливих махінацій групи осіб на чолі з сином першого заступника секретаря РНБО і бізнес-партнера Порошенка Олега Гладковського.

Варто нагадати, що ведучий програми "Гроші" і креативний продюсер відразу декількох програм на каналі "1+1" журналіст Олександр Дубинський відреагував на коментар нардепа Ірини Луценко про те, що в розслідуванні журналістів про розпил оборонної промисловості України президентом Петром Порошенком і його друзями "чітко простежується замовлення Путіна".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що журналіста телеканалу ZIK Олексія Братущака було звільнено з посади через співпрацю з власником каналу ZIK Петром Димінським та оточенням Петра Порошенка. Про це розповів журналіст у своєму блозі.

Нагадаємо, Садовий розповів про непристойні пропозиції Порошенка: не натякнув на головне.

Як повідомляв Знай.uа Укроборонпром стверджує, що жодної контрабанди з Росії не було: Бігус і Луценко брешуть?

Знай.uа писав, Зеленський зустрінеться з Тимошенко обличчям до обличчя сьогодні ввечері: прямий ефір.

Дивіться відео по темі: