Відомий український письменник, музикант і художник Лесь Подерв'янський поділився секретом успішного спілкування з росіянами.

Про це він розповів у інтерв'ю для українських ЗМІ.

Подерв'янський вважає, що українці не можуть нормально співіснувати з представниками "братнього народу", оскільки громадяни країни-агресора не сприймають Україну як самостійну державу.

"Для "русскіх" важливі такі речі, як бравада, типу ми на всіх покласти хотіли", - каже Подерв'янський.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Також письменник поділився "фішкою" успішного спілкування з росіянами, і що треба робити для того, щоб "заслужити їхню повагу". За словами Подерв'янського, в приватному спілкуванні з представником країни-агресора можна домовитися тільки після того, як він отримає від вас по зубах.

"Насправді у особистому спілкуванні ти з ним ніколи не домовишся, поки він не отримає від тебе по пиці. Коли він отримає по пиці, замість того, щоб дати здачі, він встане з-за столу і скаже: "Мужик, я тебе поважаю" і полізе цілуватися".

Нагадаємо, відомий український письменник Лесь Подерв'янський з'явився на форумі "Від Крут до Брюсселя. Ми йдемо своїм шляхом", де чинний президент України Петро Порошенко оголосив про своє висунення на другий термін.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Подерв'янський виступив коротко:

"Є така північна лисичка з білим пухнастим хвостиком. Вона може з'явитися на наших теренах. Так от щоб вона не з'явилася, принаймні, щоб у неї було менше шансів, я сьогодні тут", - заявив письменник.

Як повідомляв раніше Знай.ua, своє ставлення до творчості на намірів Володимира Зеленського балотуватися у президенти України нещодавно оцінив відомий художник і літератор Лесь Подерев'янський.

Також Знай.ua писав про те, що письменник Лесь Подерв'янський прокоментував наміри Володимира Зеленського баловуватися на пост глави держави.