Електронний гігант, компанія Google досить вульгарно наслідила в сервісі "карти". Так, Google змінила відображення Криму як української території для користувачів з Російської Федерації.

Про це повідомили в прес-службі компанії Google.

Google
Google

Згідно з повідомленням, "в країнах, де є спірні території, Google робить локальні версії карт, щоб дотримуватися місцеве законодавство". Варто зазначити, що в компанії назвали відображення Криму, як частини України "помилкою". Тотальна "зрада".

Крим
Крим

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Варто нагадати, що іржаві ділянки Керченського моста вдалося сфотографувати, видно, як дітище Путіна просідає з кожним місяцем. Відповідні фото опублікувала в мережі блогер RoksolanaToday&Крим.

"Влуч у хвіртку (Керченський міст — Ред.). Тільки гондоли і гондольєри незабаром будуть протискуватися сюди. Висота, просідання, замулювання...", — зазначила автор.

Активістка показала свіжі фотографії мосту, які були зроблені в мережі. На них зображено іржаве залізо.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що після анексії Криму на півострів стали приїжджати в основному туристи з Росії, які вимагають максимум комфорту, не бажаючи при цьому за нього платити. Особисті спостереження розповів житель Феодосії, який є противником "російського світу".

"Не можна сказати, що туристів взагалі немає. Вони є, але приїжджають в основному росіяни жлоби і злидні. Вони за персик вдавляться. При цьому хочуть отримати повний "фарш" за копійки. Жодного разу в житті не бачили кондиціонера, не знають, як він включається, але він повинен бути. Кажуть, в Ялті, Алушті, Алупці ситуація трохи краще, у нас, у Феодосії, ось так", – поділився він.

Нагадаємо, Кримський міст довів росіян до істерики: думав, що гірше вже нікуди.

Як повідомляв Знай.uа Україна визнала кримчан росіянами: Путін приголомшив світ нахабним фейком.

Знай.uа писав, під носом окупантів вивісили красномовне послання: Росія - геть! Крим - наш дім!

Дивіться відео по темі: