Популярна в Україні мережа магазинів меблів та товарів для дому групи компаній JYSK Nordic (Данія) відкриє ще півсотні магазинів.

Про це під час прес-конференції в Києві заявив виконавчий директор JYSK в Україні Євген Іваниця.

Відкриття новий торговий точок планується у найближчі чотири роки.Таким чином, в Україні мережа розширить свій бізнес вдвічі. На сьогодні налічується 47 магазинів " JYSK Україна".

"Всього за найближчі 4 роки данці розраховують подвоїти кількість магазинів в Україні – до 100 торгових точок", - сказав він.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Для порівняння: у Польщі працює 225 магазинів, а в Німеччині їх налічується майже тисяча.

За його словами, в 2018/2019 фінансовому році компанія відкриє 12 нових магазинів, зокрема в Кам'янець-Подільську, Чернігові, Києві.

Виручка компанії в Україні за результатами 2017/2018 фінансового року (1 вересня-2017/31 серпня-2018) становила понад 1 млрд гривень, кількість покупців - близько 2 млн.

Іваниця додав, що переважну більшість товарів компанія імпортує, проте минулого року закупила в українських виробників товарів приблизно на 200 млн гривень.

Виконавчий директор JYSK Україна додав, що частка on-line продажів торгової мережі становить 10% і продовжує зростати в Україні.

Крім того, JYSK вводить ноі екологічні стандарти. Так, уже в чотирьох магазинах відмовились від пластикових пакетів. Це магазини у Дніпрі, Запоріжжі, Білій Церкві та Гатному (Київська область).

"Це поки експеримент, що проходить позитивно, без нарікань від покупців. Тому скоро поступово всі магазини відмовляться від пакетів. А зараз ми пропонуємо сумки, які можна використовувати безкінечно - великі вмісткі по 30 гривень", - зазначили в компанії.

Мережа JYSK почала розвиватися в Україні в 2004 році. Її перший магазин був відкритий у 1979 році в Данії Ларсом Ларсеном, власником JYSK.

Сьогодні мережа JYSK - це міжнародна група JYSK Nordic, що налічує понад 2,7 тис магазинів в 51 країні світу, переважно в Європі.

Нагадаємо, в Україні хочуть заборонити використання пластикових пакетів та інших виробів зі шкідливого для екології матеріалу.

Як повідомляв портал Знай.ua, Єврсоюз відмовився від пластикового посуду.

Також Знай.ua писав про те, що Нацбанк випустив нові гроші. Українцям розповіли, що робити зі старими купюрами.

Дизайн-івент Хюґе від JYSK

Напередодні свят ми б хотіли згадати неймовірно затишну вечірку у стилі хюґе. Запах глінтвейну, какао та смаколиків, приємна лаунж музика, можливість підсмажити на терасі маршмелоу, загорнувшись у пухнастий плед... Ми поділилися новими трендами JYSK та новорічною колекцією, підготували цікаві фотозони, подарунки, запросили професійних спікерів та гостей. Дивіться, як все було!

Geplaatst door JYSK Ukraine op Donderdag 27 december 2018