У середу, 6 березня, державний "ПриватБанк" повідомив, що в онлайн додатку Приват24 з'явилася нова функція "Операції з цінними паперами" для всіх клієнтів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби банку.

Так, починаючи з 27 лютого 2019 року для всіх клієнтів "Приватбанку" відкрилася нова послуга по ОВДП в Приват24. На сьогоднішній день нова опція "Операції з цінними паперами" вже доступна в онлайн банкінгу.

Тепер всі клієнти отримали наступні можливості: бачити в режимі online залишки придбання ними облігацій внутрішньої державної позики; переглядати операції з ОВДП (виписок) за обраний ними період часу.

Крім того, всі клієнти можуть окремо контролювати свій портфель у цінних паперах, протягом надходження купонних платежів і грошових коштів за погашення ОВДП. Також нова функція дозволить бачити поточні котирування Приватбанку на продаж ОВДП та основні параметри випусків ОВДП.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Раніше ми писали про те, що ПриватБанк дав відповідь на питання, яке хвилювало багатьох українців. Останнім часом у соцмережах з'явилося багато скарг на банк у зв'язку з розміром кредитного ліміту. Українці масово скаржаться на те, що ПриватБанк "урізав ліміт".

В Приватбанку звернули увагу українців на те, що розмір кредитного ліміту встановлюється індивідуально для кожного клієнта. Більш того, при наданні чи зміні ліміту приймаються до уваги "сотні факторів".

Нагадаємо, що співробітник одного з відділень державного "ПриватБанк" нібито отримав доступ до контактних даних телефонної книги клієнта.

Як повідомляв портал Знай.uа, на ПриватБанк готують колективний позов. Клієнти підозрюють, що стався витік цілої клієнтської бази за кордон, зокрема на сервери Російської Федерації. Обурені українці вимагають сатисфакції і серйозно налаштовані домагатися справедливості і компенсації.

Також портал Знай.uа писав, що в березні стартує безкоштовний мотиваційний проект "Бізнес-інкубатор" для українських підприємців. Про це стало відомо завдяки заяві керівника напряму МСБ Приватбанку Сергія Клюєва.