ПриватБанк анонсував українцям нову опцію, доступну у додатку Приват24.

ПриватБанк
ПриватБанк

Про це йдеться у заяві прес-служби банку.

У повідомленні сказано, що в мобільному додатку "Приват24" для всіх клієнтів тепер відкрита можливість онлайн-продажу квитків на рейси національних автоперевізників "Гюнсел".

Сервіс миттєвої покупки автобусних квитків доступний цілодобово в усіх напрямках компанії по Україні та за кордон в додатку "Приват24".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

ПриватБанк
ПриватБанк

"Послуга знаходиться в розділі "Транспорт" мобільного додатка банку. Сервіс дає можливість легко вибрати найбільш зручний маршрут, час поїздки та перевізника - вся необхідна інформація доступна на екрані", - розповіли у банку.

У Приватбанку додали, що оплатити замовлення можна буде можна карткою будь-якого банку.

Нагадаємо, у вівторок, 5 березня, стало відомо про те, що співробітник одного з відділень державного "ПриватБанк" нібито отримав доступ до контактних даних телефонної книги клієнта. Про це повідомив сам клієнт у своєму відгуку.

Приватбанк
Приватбанк

Як повідомляв раніше Знай.ua, у середу, 6 березня, державний "ПриватБанк" повідомив, що в онлайн додатку Приват24 з'явилася нова функція "Операції з цінними паперами", яка буде доступною для всіх клієнтів.

ПриватБанк
ПриватБанк

Про це йдеться в повідомленні прес-служби банку.

Так, починаючи з 27 лютого 2019 року для всіх клієнтів "Приватбанку" відкрилася нова послуга по ОВДП в Приват24. На сьогоднішній день нова опція "Операції з цінними паперами" вже доступна в онлайн банкінгу.

Тепер всі клієнти отримали наступні можливості: бачити в режимі online залишки придбання ними облігацій внутрішньої державної позики; переглядати операції з ОВДП (виписок) за обраний ними період часу.

Також Знай.ua писав про те, що колишній власник нині націоналізованого Приватбанку, бізнесмен Ігор Коломойський, розповів, що готовий повернути гроші, якщо буде доведено факт їх виведення.