У Харкові помер журналіст Микола Криволапов. Про це повідомили в прес-службі Харківської міськради.

Харківський журналіст помер в результаті важкого інсульту.

В 90-ті роки Микола Криволапов працював на харківському телебаченні. Свою кар'єру він починав на телеканалі Simon, пізніше очолював низку журналістських проектів.

Останнім часом Криволапов стежив за ходом справи про смертельну ДТП на Сумській. Микола був автором новинного блогу “Харків SOS” і з місця події висвітлював події в Харкові.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Кілька днів журналіст боровся за життя в реанімації харківської лікарні, проте в середу ввечері, 6 березня, його не стало.

"Друзі, колеги, знайомі та просто не байдужі і не черстві люди! У нашій сім'ї сталася велика біда! У мого брата Миколи Криволапова стався сильний інсульт. Він прооперований і лежить в несвідомому стані на вентиляції легенів у четвертій "швидкій" міста Харкова", - написав рідний брат Криволапова Олександр 5 березня в Фейсбук.

"Сьогодні вночі Микола нас покинув. Спасибі всім, хто допомагав, підтримував і залишився не байдужий...Спочивай з миром…", - написала родичка Миколи Жанна Волошина.

Раніше повідомлялося, що культуролог, театрознавець і кінокритик Майя Туровська померла в віці 94 років. Про смерть повідомила головний редактор видання "Сеанс" Любов Аркус.

Вона була одним з авторів сценарію фільму "Звичайний фашизм" Михайла Ромма.

Майя Туровська - одна з найбільш шанованих російських критиків кіно; вона була автором книг про актрису Ольги Кніппер-Чехову, драматурга Бертольда Брехта, режисера Андрія Тарковського.

В 1989 році Туровська організувала на Московському міжнародному кінофестивалі ретроспективу "Кіно тоталітарної епохи", середині 1990-х вона стала одним з організаторів резонансної виставки "Москва Берлін", яка була присвячена мистецькому житті цих міст в першій половині XX століття і пройшла і в Берліні, і в Москві.

Нагадаємо,мерла легендарна голлівудська актриса.

Раніше Знай.uа повідомляв, помер культовий радянський сценарист і режисер.

Знай.uа писав, помер зірка культової групи The Cure.