У п'ятницю, 8 березня, в Україні переважатиме тепла весняна погода, місцями температура буде досягати 16 градусів. Однак у Міжнародний жіночий день на жителів західних регіонів чекає не приємний сюрприз - трохи покапають дощі. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Так, на заході України прогнозуються дощі. Синоптики обіцяють 14-16 градусів, у Чернівецькій області до +17. Вночі теж буде плюсова температура 4-6 градусів.

У центрі опади очікуються тільки в Житомирській та Київській областях. В інших областях регіону буде сонячно і до 16 тепла вдень. Вночі в середньому 4-6 градусів вище нуля. Також синоптики попереджають киян про сильний вітер – 15-20 м/с.

На півночі пройде дощ, а от температура повітря буде відрізнятися в Чернігівській області 13-15, а в Сумській – 8-10 тепла. Вночі від 0 до 4 тепла. На сході буде сухо і 6-8 градусів тепла, у Дніпропетровській області до +14. А от вночі буде мороз 1-3 градуси. У південних областях 12-14 градусів, в Криму до +16. Вночі 4-6 вище нуля. Без опадів.

Популярні новини зараз
Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Відомий народний синоптик на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook попередила, що на наступному тижні в Україну прийде похолодання.

"А поки, 8, 9 і 10 березня в Україні очікується висока температура повітря протягом дня + 8 + 14 градусів, на Заході 8-9 березня + 10 + 17 градусів. На північному сході - Сумщина, Харківщина - повітря буде свіжим, + 5 + 9 градусів. Залишається гуляти поривчастий, до сильного, вітер, будьте обережні!" – написала Діденко.

Також синоптик додала, що в п'ятницю атмосферний фронт нажене хмари. Дощ очікується у західних і північних регіонах України. На півдні, в центральній частині і на Сході буде суха погода.

Грійтеся, підставляйте носа сонечку, бо на наступному тижні так не буде. Прийде похолодання! А поки що, 8, 9 та 10...

Geplaatst door Наталка Діденко op Donderdag 7 maart 2019

Народний прогноз погоди в Україні

8 березня вшановується пам'ять преподобного Полікарпа Брянського. З 8 по 15 березня не виключене повернення холодів: "Березень місяць любить колобродити: морозом пишається і на ніс сідає". Зима поступається місцем весні.

погода на 8 березня

Нагадаємо, порівняно з минулими роками, коли у нас була затяжна зима, морози, а справжня весна приходила не за календарем, а значно пізніше, в 2019 році все буде інакше. Таку думку висловив відомий астролог Влад Росс.

Як повідомляв портал Знай.uа, поступове глобальне потепління призвело до того, що опади збільшилися, а рівень води знижується. Через це може статися катастрофа, яка призведе до нестачі питної води.

Також портал Знай.uа писав, що весна 2019 року обіцяє бути пізньою і контрастною. У першій половині українцям буде по-зимовому холодно, а в другій - по-літньому спекотно.Цю інформацію повідомив народний синоптик Леонід Горбань.