У четвер вранці, 7 березня, так звані ЗМІ російських окупантів поширили інформацію про нібито відправку Міністерством оборони України в гарячі точки Донбасу ешелону з величезною кількістю броньованої техніки, зокрема танків.

Ресурс терористів "Російська весна" посіяв паніку, посилаючись на публікацію колишнього українського депутата від "регіоналів" Олексія Журавко, який в мережі показав знімок з ешелоном танків.

В повідомленні глашатаїв сепаратистів зазначається: "Виходячи з опису фотографії, знімок було зроблено в середу вранці на одній із залізничних станцій Києва".

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

А ось в повідомленні самого екс-нардепа в "Фейсбук" оприлюднено наступну інформацію:

"Вранці, 6 березня о 9 годині 30 хвилин через залізничну станцію Київ проїхав ешелон з танками. Згідно з даними свідків подій, бронетехніки було надзвичайно багато".

При цьому Журавко додав, що український лідер "Петро Порошенко нібито продовжує брязкати металобрухтом, показуючи м'язи ЗСУ", хоча, за його словами, це "приведе президента до трагічного фіаско".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в четвер, 7 березня, стало відомо про ще одну перемогу українських військових на Донбасі. Про це повідомив офіцер ЗСУ Анатолій Штефан з позивним "Штірліц" і опублікував відео тріумфу ЗСУ в YouTube.

У повідомленні говориться, що в районі Ясинуватської автомобільної розв'язки військовослужбовці Збройних Сил України знищили кулеметне гніздо російської гібридної армії на Донбасі.

Варто нагадати, що конструктори Путіна показали оновлене "чудо техніки", яке в народі вже охрестили "танком-туалетом". Про це розповів директор Уральського конструкторського бюро Ілля Баранов, пишуть російські ЗМІ. У повідомленні говориться, що для того, щоб покращити умови перебування в бойовій машині екіпажу, російські конструктори в новому танку “Армата” передбачили санвузол.

Нагадаємо, Зеленский, Порошенко і Тимошенко показали, як повернути Донбас: основні ідеї кандидатів.

Як повідомляв Знай.uа у Харкові судять моторошну сім'ю канібалів: їли труп кілька днів, а голову сховали на балконі.

Знай.uа писав, Україна втратила ще одного кандидата в президенти.

Дивіться відео по темі: