Мережу вразило сенсаційне відео, на якому прикордонники Закарпаття безперешкодно пропустили автомобіль з героїном.

Цю інформацію повідомив "Перший.com.ua".

На кадрах можна побачити, як автомобіль "наркокур'єрів" спочатку очікував на перевірку у звичайній черзі на КПП "Солотвино".

В результаті декількох "консультацій" зі співробітниками пункту пропуску спортивний Renault Sport GT, в якому перевозили героїн, спокійно покидає чергу та переїздить на іншу смугу для безперешкодного перетину кордону.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Більше того, прикордонники попрохали водія, який знаходився попереду, попросили поступитися місцем. Скоріше за все, це була спланована акція, враховуючи, що це авто щонайменше тричі перетинало кордон цього року.

Нагадаємо, що в Україні з'явилася нова "схема" для обходу законодавчого розмитнення євроблях. Водії реєструють авто на польську фірму нібито для того, щоб поставляти товар для українських компаній. В такому разі, нечебто, розмитнювати машину не потрібно.

На українсько-польському кордоні застрягли активісти "Авто Євро Сили" на 12 авто. Прикордонники відмовляються пропускати нерозмитнені машини без застави, а водії відмовляються їхати назад. Вони впевнені, що якщо авто перевозять товар, розмитнювати їх не потрібно.

Ці автомобілі зареєстровані на литовську фірму, яка направила вантаж в українську компанію. За словами активістів, українців найняли громадяни Литви, але "вантаж" залишив митників у легкому подиві - у кожній машині лежить по коробці паперу. На кордоні говорять, що оскільки легковики комерційний вантаж перевозять, пропустити авто не можуть.

"Україна і Литва мають угоду про міжнародні перевезення пасажирів і вантажів. І цією угодою передбачено, що вантажні перевезення здійснюються вантажними транспортними засобами", - заявив начальник управління організації митного контролю Львівської митниці Степан Бочаров.

Нагадаємо, українців знайшли євробляхам зручну альтернативу.

Раніше Знай.uа повідомляв, названо 5 улюблених іномарок українців.

Також Знай.uа писав, Зеленський порахував, скільки повинні коштувати евробляхи.