Координатор групи "Інформаційне опір" Дмитро Тимчук стверджує, що російське командування мовчить про будь-яку інформацію з приводу професіоналізму своїх бойових загонів.

А також приховує їх втрати на Донбасі.

Дмитро Тимчук
Дмитро Тимчук

Про це Тимчук поділився на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, "Інформаційне опір" володіє інформацією про те, що 22 лютого 2019 року на території Сирії загинули четверо військовослужбовців збройних сил Росії. Серед загиблих – полковник Альберт Омарів, командир 3 окремої бригади спеціального призначення (дислокується в російському місті Тольятті).

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонерам почали повертати "оновлені" виплати: у ПФУ визнали помилку Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

За загибель полковника та інших військових, як кажуть джерела "Інформаційного опору", командування армії РФ звільнило від обов'язків командира угруповання військ РФ в Сирії генерал-полковника Сергія Суровкина. Призначили його місяць тому.

Армія Росії

Наголошується, що Омарів був призначений командиром бригади російського спецназу 5 років тому, в лютому 2014 – як раз в момент війни Росії проти України. Саме тоді він активно воював проти нашої країни, говорить Тимчук. Він займався підготовкою диверсій, розвідки та іншого.

Варто нагадати, що Двоє найманців Путіна на Донбасі померли загадковою смертю. Як повідомив блогер Necro Mancer в Twitter, обставини їх смерті не з'ясовані, з високою ймовірністю це - небойові втрати.

Перший померлий - Стовбур Сергій Вікторович (Луганськ, 19/04/1963), другий - російський найманець Едуард Смирнов з Санкт-Петербурга, який воював в Афганістані, Югославії, Сирії в складі ПВК Вагнер і на Донбасі.

Нагадаємо, Бойовики бурхливо відреагували на затримання колишнього ватажка "ДНР": п'ємо чай і ржем

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Український снайпер блискавично знищив "ихтамнета": в мережі показали кадри дрона

Також Знай.ua" писав про те, що Колишній кримський отаман Акімов розкаявся і відрікся від Путіна: розвалили все, якась біда