Проросійські формування на Донбасі заробляють на торгівлі людьми, зокрема, молодими дівчатами.

Цю інформацію повідомили у прес-центрі АТО.

Місцеві жителі розповіли, що терористи, які дислокуються неподалік від населеного пункту Озеряновка Донецької області, викрадають молодих жінок 25-26 років для подальшого продажу їх за кордон.

Наголошується, що загарбники утримують полонених у відкритих наметах. Нещодавно був налагоджений канал поставок за кордон.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Батько одної з викрадених дівчат спробував врятувати свою дочку. Коли він приїхав в "наметове містечко", терористи прострелили йому ноги. Після цього так зване МДБ ДНР зімітувало розслідування.

Операція Об'єднаних Сил (ООС)
Операція Об'єднаних Сил (ООС)

Також з'ясувалося, що в районі з'являються нові бандформування, імовірно посібники терориста, чинного під позивним "Вагнер". Передбачається, що він має відношення до ліквідації двох відомих терористів Мозкового і Дрьомова.

Розвідка повідомляє, що в одному з підрозділів російські куратори замінили командира, що викликало обурення серед його підлеглих.

Операція Об'єднаних Сил (ООС)
Операція Об'єднаних Сил (ООС)

Нагадаємо, що сьогодні, в міжнародний жіночий день 8 Березня, ми хотіли б розповісти історію однієї відважної дівчини. Традиційно, жінок прийнято називати "слабкою статтю". Чи це Так? Українка вразила країну мужнім вчинком на Донбасі.

22-річна Катерина, зовсім юна дівчина і майже дитина. Катерина - військовий медик, на її рахунку сотні врятованих життів з початку подій на Донбасі. На перший погляд це - звичайна дівчинка. Тим не менш вона служить в армії нарівні з чоловіками і не вимагає до себе особливого ставлення.

Як повідомляв Знай.ua, німецький військовий влаштував мітинг під посольством РФ. У Києві німецький військовий влаштував акцію протесту для звільнення українських моряків.

Також Знай.ua писав, що 23-річна ветеранка змусила Україну ридати: "Як і всі, хто бачив війну, - я більше не хочу". Героїня війни на Донбасі розповіла про жахи війни та спроби самогубства.