7-го березня, з вікна третього поверху біологічного факультету ЛНУ викинулася дівчина-аспірантка з Тернопільської області на ім'я Зоряна. Перед тим, як вистрибнути, вона опублікувала у себе в соцмережі фотографію з написом "ти назавжди в моєму серці".

Зараз вона знаходиться в реанімації у важкому стані. Гроші на лікування дівчини збирають всією кафедрою і просять всіх небайдужих приносити гроші у викладацьку, оскільки є гостра потреба в грошах. Також вона потребує донорської крові яку можна здати у Львівському обласному центрі служби крові на вул. Пекарській, 65.

"Ми тут усі шоковані, ніхто від Зоряни такого не очікував. Розумна, врівноважена, привітна, цілком адекватна дівчина. Можливо, це було якесь нерозділене кохання", - сказала працівниця кафедри.

Раніше ми писали, що в Одесі сталася страшна трагедія, яка поставила на вуха все місто. Загадкову смерть 20-річної дівчини Христини Бабенко поліція намагається видати за самогубство. І хлопець загиблої стверджує, що Христина вистрибнула з вікна, проте родичі не вірять і вимагають розслідування, щоб добитися правди.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Трагедія сталася 2 березня на вулиці Генерала Бочарова. За попередньою інформацією, з вікна квартири на 11-му поверсі вистрибнула 20-річна дівчина Христина Бабенко. Смерть настала на місці - швидка допомога не встигла приїхати.

Їх бентежить, що судмедекспертиза не назвала часу і причин смерті, слідчі не виходять на зв'язок і не викликають родичів для дачі показань, а речі дівчини не віддають матері.

"На шиї у загиблої сліди від задухи, синяк на брови, ребра з правого боку всі зламані і на правій руці укус і збиті всі кісточки на руках. Допоможіть, будь ласка, розібратися в цій справі", — пише в Facebook Марія Бодяк.

Нагадаємо, вбита горем мати благає українців про допомогу - сина душили, били головою об підлогу, на тілі немає живого місця від синців.

Також ми писали, розкрито нові подробиці самогубства Кейта Флінта - лідера The Prodigy. Стало відомо про сімейну трагедію музиканта.