У мережі з’явилося відео із розповіддю очевидця про життя у місті Новоазовськ, що знаходиться підконтролем проросійських бойовиків.

Про це повідомляють ЗМІ.

Варто відзначити, що опубліковані кадри знімає прихильник так званої "ДНР". При цьому навіть віе зазначає, що на окупованих територіях настали "темні часи".

"…все погано? ні, не все погано, люди живуть… все добре? ні, теж далеко не все добре… тут відчуття такого лихоліття… застиглого… всі чекають, скоріш би це все закінчилося… це лихоліття, місцеві кажуть, таке відчуття, що воно буде тривати вічність".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що з самого початку борці за "російский світ" голосно кричали на кожному розі про те, як чудово стане жителям Донбасу жити після приходу на їх території нової влади, який буде у всіх достаток і порядок.

Однак на ділі все виявилося трохи інакше, і замість обіцяного раю на землі, мешканці окупованої території щодня бачать з вікна пекло. А що ж стало з тими, хто пропагував захоплення української землі?

Дивно, що практично всі пропагандисти "російського світу" втекли з тимчасово окупованого Донбасу. Вони особливо не розбирали, куди бігти - хоч в Київ, хоч до Москви, хоч у Вітебськ, лише б не в "молоді республіки".

У свою чергу Денис Казанський охарактеризував ситуацію як "дивовижний феномен, просто якась епідемія". Серед основних фігурантів Корнілов, Чаленко, сім'я Мармазова, Орцев, Зайцева, а також безліч депутатів, активістів, журналістів, які завзято боролися за «російський Донбас», раптово звідти втекли після того, як тільки туди по-справжньому прийшов "російский світ". Ніхто з розсудливих людей не бажає жити в нинішньому Донецьку чи Луганську.

Наприклад, Ірина Зайцева довгий час пропагувала в Луганську Росію і боролася проти української мови. Вона з піною у рота доводила, що "українська держава навмисне гальмує інтелектуальний розвиток своїх громадян, змушуючи їх навчатися українською".

Однак після того, як її мрії нарешті збулися і вчитися українською мовою більше немає потреби, Зайцева раптово перебралася в Білорусь. Кореспондент помітив, що всі борці за "російский світ" з якихось причин завжди будують його для інших, а самі чомусь біжать від нього подалі.

Нагадаємо, у Путіна спробували приховати загибель великої шишки.

Як повідомляв "Знай.ua", молода українка вразила мужністю на Донбасі.

Також "Знай.ua" писав, що мережа заливається сміхом через клон Захарченка, ну і пика.

Навіщо "Азов" повернули на Донбас?