Україна повинна розуміти, що Росія не припинить свою агресію в найближчому майбутньому.

Але стримувати Кремль допоможе розширення присутність НАТО в Чорноморському регіоні.

війська НАТО
війська НАТО

Україна розраховує, що США будуть пильно спостерігати за ситуацією в Азовському і Чорному морях і продовжать засуджувати збройний напад Росії на українські кораблі поблизу Керченської протоки.

Про це стало зрозуміло зі слів віце-прем'єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванни Климпуш-Цинцадзе під час зустрічі з директором з питань Росії і Євразії Фіоною Хілл.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Україна в НАТО
Україна в НАТО

Передає прес-служба КМУ.

Агресивна риторика РФ підриває безпеку і не повинна бути безкарною. Кремль давно знехтував міжнародними правами і двосторонніми угодами. Тому весь світ повинен продовжувати посилювати тиск на Москву, щоб РФ знову не проявила агресію.

Військові навчання НАТО
Військові навчання НАТО

Лідерство США у посиленні військової присутності НАТО в Чорноморському регіоні надзвичайно важливе. Це єдиний шлях, який може допомогти стримати Росію від агресивних дій, – зазначає прем'єр.

До того ж, Климпуш-Цинцадзе відзначає, що посилення економічних санкцій США проти РФ – це важливий фактор, і це повинно продовжуватися.

Коли і для чого кораблі НАТО увійшли в Чорне море? Кораблі НАТО 19 лютого увійшли в Чорне море, щоб провести спільні навчання з ЗСУ. Цей крок став складовою нарощування присутності сил НАТО в регіоні і підтримкою України від союзників.

НАТО
НАТО

В 2019 році кожен місяць Альянс буде заходити в порти України. Пильна увага буде спрямована на допомогу ВСУ і повітряним силам.

Нагадаємо, У Чехії назвали головну загрозу НАТО: світ завмер

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Глава військово-повітряних сил йде у відставку: очікуються масштабні зміни

Також Знай.ua" писав про те, що США створюють потужну надзвукову зброю: весь світ причаївся в страху