На неділю, 10 березня, Державна служба з надзвичайних ситуацій оголосила штормове попередження. Про це повідомляє ДСНС з посиланням на Укргідрометцентр.

"Попередження про стихійні метеорологічних явища по Україні. 10 березня в західних областях протягом доби пориви вітру 25-28 м/с, на решті території вдень 15-20 м/с", - йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що 9 березня, в Україні очікується хмарна з проясненнями погода. Температура повітря становитиме від нуля до п'яти градусів морозу вночі, вдень – 6-11 градусів тепла. При цьому місцями можливий невеликий сніг. Швидкість вітру – 7-12 метрів в секунду.

10 березня, у неділю, за прогнозами синоптиків, буде хмарно, з проясненнями. Температура повітря вночі – від нуля до п'яти градусів морозу, вдень – 8-13 градусів тепла. Місцями можливий невеликий дощ. Швидкість вітру – 7-12 метрів в секунду.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Крім того, остаточне потепління прийде в Україну в кінці березня, до цього ж протягом першого місяця весни будуть спостерігатися температурні гойдалки.

9 березня в Україні буде хорошим днем. По-перше, це - один з найголовніших днів для нас, коли народився Тарас Шевченко....

Geplaatst door Наталка Діденко op Vrijdag 8 maart 2019

Такий прогноз дав народний синоптик Леонід Горбань, передає "Апостроф". Початок весни, за його словами, не порадує теплом.

"Перші сім днів березня будуть досить морозними. З 1 по 4 березня морози будуть на рівні 5-6 градусів, а нічні можуть доходити і до 9 градусів нижче нуля", – розповів він.

Нагадаємо, синоптики порадили не ховати теплі речі. Про це розповіла синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook, уточнивши, яку погоду українцям чекати найближчим часом.

Як повідомляв Знай. ua, синоптик розповів, коли в Україну повернуться морози. Такі погодні "качелі" продовжаться до приходу метеорологічної весни.

Знай. ua писав, що українці відчують на собі, що таке справжня весна, в Україні очікується хмарна з проясненнями погода.