У бойових бригад Сухопутних військ Збройних сил України з'явилася символіка нового зразка.

Про це начальник Генерального штабу Віктор Муженко повідомив у себе на сторінці в Facebook.

"Напередодні Дня народження Кобзаря затвердив нову символіку бойових бригад", - написав він.

Напередодні Дня народження Кобзаря затвердив нову символіку бойових бригад. І вам, лицарі великі, Богом не...

Geplaatst door Віктор Муженко op Zaterdag 9 maart 2019

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Наразі вже відомо, що відповідно до опублікованого документу було затверджено надрукавні знаки нового зразка для 30 окремої механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького Сухопутних військ ЗСУ, 58 окремої мотопіхотної бригади імені гетьмана Івана Виговського Сухопутних військ ЗСУ та 72 окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців Сухопутних військ ЗСУ.

Разом з тим варто відзначити, що у четвер вранці, 7 березня, так звані ЗМІ російських окупантів поширили інформацію про нібито відправку Міністерством оборони України в гарячі точки Донбасу ешелону з величезною кількістю броньованої техніки, зокрема танків.

Ресурс терористів "Російська весна" посіяв паніку, посилаючись на публікацію колишнього українського депутата від "регіоналів" Олексія Журавко, який в мережі показав знімок з ешелоном танків.

В повідомленні глашатаїв сепаратистів зазначається: "Виходячи з опису фотографії, знімок було зроблено в середу вранці на одній із залізничних станцій Києва".

"Вранці, 6 березня о 9 годині 30 хвилин через залізничну станцію Київ проїхав ешелон з танками. Згідно з даними свідків подій, бронетехніки було надзвичайно багато".

При цьому Журавко додав, що український лідер "Петро Порошенко нібито продовжує брязкати металобрухтом, показуючи м'язи ЗСУ", хоча, за його словами, це "приведе президента до трагічного фіаско".

Нагадаємо, український військовий "розумний шолом" протестують на іноземних танках.

Як повідомляв "Знай.ua", харківський чиновник був завербований ФСБ.

Також "Знай.ua" писав, що Укрзалізниця вляпалася в ганебний скандал.

"Іду на ви": Сили спецоперацій ЗСУ отримали нові символіку та прапор / включення