У суботу, 9 березня, в Україні буде до 15 градусів тепла. Синоптики не прогнозують опадів, невеликі дощі пройдуть лише у двох областях країни.

Про це повідомляє український гідрометеорологічний центр.

На заході України буде хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вітер буде південно-західний зі швидкістю 5-10 м/с. Вночі температура повітря очікується в межах від +1 до +7 градусів. Вдень стовпчик термометра коливатиметься в межах +9…+15 градусів. У Карпатах без істотних опадів, температура протягом доби -3…+2 градуси. На півночі України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, вітер південно-західний, 5-10 м/с, температура повітря вночі +1…+7 градусів, вдень +9…+14 градусів.

У центрі України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, лише у Полтавській і Дніпропетровській областях невеликий дощ, вітер південно-західний, 5-10 м/с, температура повітря вночі +2…+8 градусів, вдень +9…+15 градусів.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

На сході України хмарно з проясненнями, невеликий дощ, вітер південно-західний, 5-10 м/с, температура повітря вночі +1…+6 градусів, вдень +7…+12 градусів. На півдні України хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, вдень місцями невеликий дощ, вітер південно-західний, 5-10 м/с, температура повітря вночі +2…+8 градусів, вдень +10…+15 градусів, в Одеській області +12…+17 градусів.

Нагадаємо, що стало відомо, коли в Україну прийде справжня метеорологічна весна. Так, синоптики прогнозують, що остаточне потепління у всіх областях країни очікується не раніше квітня. У той же час майже весь березень буде холодним, з дощами і нічними заморозками.

Як повідомляв портал "Знай.uа", синоптики розповіли, що в нашій країні протягом усього березня очікуються температурні гойдалки" і боротьба між зимовою та весняною погодами.

Також портал "Знай.uа" писав, що весна 2019 року обіцяє бути пізньою і контрастною. У першій половині українцям буде по-зимовому холодно, а в другій - по-літньому спекотно.