Стало відомо, коли в Україну прийде справжня метеорологічна весна. Так, синоптики прогнозують, що остаточне потепління у всіх областях країни очікується не раніше квітня. У той же час майже весь березень буде холодним, з дощами і нічними заморозками.

Проте, вже ближче до 20-го числа першого місяця весни в Україні значно потеплішає. При цьому весняні температури ще не встановляться.

На думку метеорологів, у перший тиждень березня стовпчики термометрів показуватимуть вдень близько + 4 ... + 8 градусів, а вночі можливі заморозки до -3 градусів. Також очікується мокрий сніг з дощем в більшості регіонах.

На другому тижні березня стане трохи тепліше до +9 ... + 11 градусів, але дощі збережуться. З третього тижня погода вже буде нагадувати весняну. Сонечко буде часто показуватися. Вдень стовпчики термометрів піднімуться до + 9 ... + 12 градусів, вночі температура наблизиться до нуля.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Останній тиждень березня буде дощовим, повернуться невеликі нічні заморозки, а вдень термометри покажуть до + 7 ... + 10 градусів. Варто відзначити, що в 20-х числах першого місяця весни прийде довгоочікуване потепління до +15 градусів, впевнені синоптики.

Нагадаємо, що в останній день зими - в четвер, 28 лютого, сонячно і тепло буде на заході і в південних областях України: 5-10 градусів тепла вдень від 2 морозу до 2 тепла вночі. У Києві та в центрі вдень до 7 градусів тепла, вночі до -1. Очікується невеликий дощ.

Як повідомляв портал Знай.uа, на початку тижня Україна опиниться між двома атмосферними гігантами. Зокрема, погоду будуть визначати одночасно циклон і антициклон. Тому очікується потепління, але буде сильний холодний вітер.

Також портал Знай.uа писав, що в Україну після весняної погоди, досить незвичайної для лютого, повернулися сніг і морози. Проте до приходу календарної весни залишилися лічені дні. Синоптики докладно розповіли, якими будуть останні дні зими.