На початку робочого тижня температура повітря почне знижуватися і в деяких областях очікуються морози до 10 градусів. Про це повідомляє Гідрометцентр.

В неділю, 17 лютого, в Україні буде сонячна погода без опадів. На півдні і в західних областях температура повітря прогріється до +13 градусів. На решті території України температура повітря буде в межах +4-6 градусів тепла. Вночі опуститься до нуля градусів, а найхолодніше буде у Чернівецькій області до -3 градусів.

У Києві очікується тепла і суха погода. Вночі буде 0 +2, а вдень до +5-7 градусів. При цьому сильний вітер може досягати штормових показників 7-12 м/с.

У понеділок, 18 лютого в Україну прийде похолодання. Температура повітря вночі в західних і східних областях знизиться до -5 градусів. Вдень стовпчики термометрів будуть залишатися в плюсовому діапазоні: в західних областях, вдень в середньому від +4 до +6 градусів, у центральних від +2 до +4, на півночі і сході від +1 до +3. На півдні повітря прогріється до +6 +8 градусів.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

На більшій території України буде сонячна погода, лише на сході та півночі небо буде затягнуте хмарами. Опадів не очікується.

У вівторок, 19 лютого в Україну прийдуть справжні морози: вночі стовпчики термометра у Харківській і Луганській областях знизяться до -10. На решті території країни вночі похолодає до -4 -5. Однак вдень погода буде по-весняному теплим. У західному регіоні вдень від +5 до +7 градусів, у центральних областях від +3 до +5, у північних від +1 до +3, на сході від 0 до +2. На півдні потеплішає до +3 -6. По всій країні буде сонячно та сухо.

У середу, 20 лютого по всій країні стане тепліше. На заході повітря прогріється до +9 градусів, а на решті території України від +2 до +4 градусів тепла. Мінусова температура і раніше буде триматися вночі. Цього дня пройде без опадів, а погода буде сонячною.

Нагадаємо, погода на березень: весняний настрій скасовується. Остання надія на теплі деньки померла.

Як повідомляв Знай. ua, весна прийшла в Україну, але ненадовго. Довгоочікуване потепління вже на порозі.

Знай. ua писав, що весна почне фліртувати з українцями. У Києві в останній день тижня має бути сухо, вночі від 0 до +2, вдень від +5 до +7 градусів.