Його довго не хотіли брати в армію, але батько п'ятьох дітей Всеволод все-таки зумів знайти рішення, підписавши контракт.

І відразу до кінця особливого періоду. У складі 72-ї бригади ім. Чорних Запорожців він буквально побував у пеклі в боях під Авдіївкою в 2017 році.

ЗСУ
ЗСУ

Воював разом з сином, приймаючи позицію "Алмаз". У його сина скоро закінчиться контракт, а дбайливий батько не бажає, щоб його продовжував.

"Йому треба вчитися", - каже Всеволод.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Зовсім скоро підпише контракт середній син. В той же загін, де його батько.

"Краще війну на війні пройти, а не вдома. Щоб усе вміти, а то, не дай Бог, ворог прийде до нас додому, а ми нічого не вміємо", - каже Всеволод

"був Зв'язківцем. Руки пов'язував", – жартує Всеволод.

А ми дивуємося українським воїнам, які стоять на сторожі нашої країни цілими сім'ями. І бажаємо, щоб вони поверталися додому здоровими.

Варто нагадати, що Генерал-майор Віктор Муженко, начальник Генерального штабу, затвердив нову символіку для ЗСУ напередодні дня народження легендарного поета Тараса Шевченка. Представлені оновлення стосуються бойових бригад, про що офіцер у суботу, 9 березня, повідомив на своїй сторінці в Facebook. Крім того, він продемонстрував документи і фото нововведень.

Символіку змінили для 30-ї окремої механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького Сухопутних військ ЗСУ, 58-ї окремої мотопіхотної бригади імені гетьмана Івана Виговського Сухопутних військ ЗСУ, а також 72-ї окремої мехбригади імені Чорних Запорожців Сухопутних військ ЗСУ. Повідомляється, що існує дві варіації шевронів - повнокольоровий і захисна. 30-я бригада - "Божою Милістю", 58-я бригада - "Разом до перемоги!" і 72-я бригада - "Україна або Смерть!"

Нагадаємо, Здичавіла путінська банда обстріляла українських героїв з мінометів і дуже пошкодувала: такого гніву не бачили давно

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Молода українка вразила мужністю на Донбасі: ось приклад для наслідування і поваги

Також Знай.ua" писав про те, що Танковый ешелон ВСУ розполохав путінських паразитів: Донецьк