Відставний ватажок терористів ДНР Олександр Ходаковський повідомив, що нещодавно прямо в бійницю довготривалої вогневої точки його колишнього банформування "Схід" прилетіла протитанкова керована ракета.

В цей раз вона не зачепила терористів, але Ходаківський розповів, що минулого разу в аналогічній ситуації загинув один бойовик. При цьому екс-ватажок терористів скаржиться на брак боєприпасів і зазначає, що якщо так піде і далі, то всіх окупантів потихеньку переб'ють.

Очевидно, є випадки на ясинуватському блокпосту на північ від Донецька, відео обстрілу яких ПТУРами раніше викладав офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан Штірліц.

Між тим, український патріот і блогер з окупованої території "IgorGirkin" сьогодні вранці повідомив, що терористи сьомої бригади ЛНР скаржаться на обстріл їх позицій у Лозового (Светлодарская дуга) вчора ввечері протитанковою керованою ракетою.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Раніше повідомлялося, що 9 березня Військові Збройних сил України затримали бойовика так званої "Луганської народної республіки", який заявив про бажання перейти на бік України.

Цю інформацію повідомили у штабі Операції Об'єднаних сил.

"Сьогодні, 9 березня, військовослужбовці одного з підрозділів бригади Об'єднаних сил, яка виконує бойові завдання на Сєвєродонецькому напрямку, помітили чоловіка, який рухався вздовж лісосмуги в напрямку нашої позиції. Підпустивши його ближче і давши можливість спуститися в траншею, наші захисники затримали невідомого", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, на Донбасі бойовик перейшов на бік України.

Як повідомляв Знай. ua, снайпер бойовиків розповів славну історію "подвигів ополченочки". Бойовики досі обговорюють "зрада" колишньої зірки самопроголошеної "ДНР".

Знай. ua писав, що бойовики влаштували на Донбасі криваве побоїще. Бойовики обстріляли місто Щастя на Луганщині, в мережі з'явилися фото наслідків жахливої атаки.