Наступного тижня погода в Україні не потішить теплом. По всій території країни очікуються дощі.

Про це йдеться в повідомлення Українського гідрометцентру.
У понеділок, 11 березня, в Україні очікуються пориви вітру 15-20 м / с, а в Карпатах ще й пройде значний сніг. По всій країні буде хмарно з проясненнями. Лише в південній частині буде без істотних опадів.
Стовпчик термометра покаже від 1 до 4 градусів тепла. На Закарпатті, в Одеській області та в Криму буде від 3 до 8 ° тепла; вдень в західних і північних областях - 5-10 ° тепла, на решті території 9-14 °, на півдні до 18 °. На високогір'ї Карпат вночі значний, вдень помірний сніг; температура протягом доби 1-6 ° морозу.

У Києві та області 11 березня вранці та вдень теж очікуються сильні пориви вітру. Вони сягнуть до 15-20 м/сек. Буде хмарно з проясненнями та пройде невеликий дощ. Температура вночі 0-2 ° тепла, вдень 7-9 ° тепла. По області температура вночі від 1 ° морозу до 4 ° тепла, вдень 5-10 ° тепла.

12-13 березня буде хмарно з проясненнями. 12 березня в південній частині, вдень і в східних областях дощ, подекуди з мокрим снігом, в Криму та Приазов'ї значні опади, на решті території без істотних опадів. 13 березня в більшості областей без опадів, лише вночі у східних областях невеликий мокрий сніг, вдень на заході невеликий дощ. Вітер ослабне до 7-12 м / сек.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Температура вночі 12 березня від 2 ° тепла до 3 ° морозу. 13 березня 1-6 ° морозу; вдень 4-9 ° тепла, на півдні та Закарпатті - до 11 °; в Карпатах вночі 4-9 ° морозу, вдень 0-5 ° морозу.

У столиці 12-13 березня знову хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вітер ослабне до 7-12 м / сек. Температура вночі 12 березня від 2 ° тепла до 3 ° морозу, 13 березня 1-6 ° морозу; вдень 4-9 ° тепла.

14 березня переважно без опадів, лише в західних областях невеликий дощ, вночі з мокрим снігом. 15 березня в Україні невеликий, місцями помірний дощ, вночі з мокрим снігом. Температура вночі від 3 ° морозу до 3 ° тепла, вдень 3-9 ° тепла. У Карпатах невеликий сніг; температура вночі 2-7 ° морозу, вдень від 4 ° морозу до 1 ° тепла.

14-15 березня в Києві та області переважно без опадів. 15 березня невеликий дощ, вночі з мокрим снігом. Температура вночі від 3 ° морозу до 2 ° тепла, вдень 4-9 ° тепла.

Нагадаємо, що стало відомо, коли в Україну прийде справжня метеорологічна весна. Т

Як повідомляв портал "Знай.uа", синоптики розповіли, що в нашій країні протягом усього березня очікуються температурні гойдалки" і боротьба між зимовою та весняною погодою.

Також портал "Знай.uа" писав, що весна 2019 року обіцяє бути пізньою і контрастною.