Для киян змінилися тарифи на газопостачання. Про це стало відомо з повідомлення прес-служби ПАТ Київгаз. Зміни зачепили всі домогосподарства - і ті, що з лічильниками, і ті, де прилади обліку газу не встановлені, і тих, хто не підключений до централізованої подачі опалення гарячої води. Нові тарифи розділили сім'ї, що використовують бойлер, і ті, хто не використовує водонагрівач.

Отже, ціна на газ для населення при наявності газових лічильників складе 8,54 гривні за кубометр.

За відсутності газових лічильників тарифи будуть наступними:

- з газовою плитою й централізованим гарячим водопостачанням – норма споживання 3,29 куб. м., тариф – 28,13 грн/куб. м., пільгова норма споживання – 3,3 куб. м.;

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

- з плитою, але без ЦГВ та газового водонагрівача – 5,39 куб. м., тариф – 46,08 грн/куб. м., пільги – 5,4 куб. м.;

- з плитою та газовим нагрівачем – 10,49 куб. м.; тариф – 89,68 грн/куб. м., пільга – 10,5 куб. м.;

з індивідуальним опаленням – 11 куб. м. на кв. м. опалювальної площі, тариф – 94,4 грн/куб. м., пільга – 4,5 куб. м. на кв. м. опалювальної площі.

Нагадаємо, комунальна петля перекриє повітря українцям газ за ціною золота. Нагадаємо, українцям влаштують жорсткі перевірки з-за соцвиплат.

Також "Знай.uа" писав, що українцям пообіцяли навести порядок у платіжках.

Нові платіжки за газ: чому облгази підвищили тарифи і як платити менше