Через будівництво Кримського моста, який з'єднує окупований півострів з Росією, в Криму капітально злетіли ціни на нерухомість.

Темпи зростання вартості вторинної нерухомості в Криму перевищили московські вдвічі. Тепер вартість квартир на вторинному ринку на півострові в середньому зросла на 14% - до 92 тисяч рублів за квадратний метр, тоді як у Москві - на 6,9%, до 203 тисяч рублів за квадратний метр.

Необхідно розуміти, що таких варіантів на ринку небагато, зазвичай це малогабаритні квартири у старому житловому фонді, в непопулярних районах і стані, що вимагає додаткових вкладень у ремонт.

Варто зазначити, що аналітики пов'язують різкі скачки цін на нерухомість із будівництвом Кримського мосту.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Фахівці ринку нерухомості сходяться на думці, що це не єдина проблема, до якої призвела "будівництво століття". Так, запуск траси "Таврида", яка поєднала Керченський міст і Севастополь в окупованому Криму, був передчасним, що призвело до безлічі проблем на дорозі.

До речі, привабливість українського ринку нерухомості для іноземних інвесторів зростає. Експерти підкреслюють, що це пов'язано зі зменшенням якісних і доступних активів в інших країнах Європи. Однак Криму це не стосується, оскільки він анексований окупантами.

Нагадаємо, кримчани божеволіють від тотального російського жлобства: за персик вдавляться. Після анексії Криму на півострів стали приїжджати в основному туристи з Росії, які вимагають максимум комфорту, не бажаючи при цьому за нього платити.

Як повідомляв портал Знай.ua, Кримський міст довів росіян до істерики: думав, що гірше вже нікуди.

Також Знай.ua писав, путінські окупанти розповіли, як "побили" Україну: винен Кримський міст. Кремлівські пропагандисти придумали новий підлий фейк. Як повідомили журналісти, приїжджі принесли в бюджет понад 3,2 мільйона рублів у вигляді податкових відрахувань.