Так звана влада в окупованому Російською Федерацією Криму похвалилися, що нібито здійснила свій найуспішний курортний сезон за всі пострадянські роки.

Відомо, що кількість туристів, за інформацією кремлівських пропагандистів, на півострові наблизилася до 7 млн людей.

Про це стало відомо з повідомлень пропагандистів програми "Погляд", пише "Обозреватель".

За інформацією журналістів, приїжджі принесли в бюджет понад 3,2 мільйона рублів у вигляді податкових відрахувань.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"В усіх успіхах "звинувачують" Кримський міст. Курортний сезон у Криму став не тільки найуспішнішим за всі пострадянські роки. У минулому році півострів відвідало рекордне число відпочиваючих – 6,8 млн людей. Це на цілих 26% більше, ніж у 2017 році. Так багато туристів в Криму не було з часів розвалу СРСР, а з тих пір минуло вже 28 років. Останній раз піковий потік було досягнуто в 2012 році, коли на півострові відпочило 6,1 млн людей. Таким чином, Криму знадобилося всього п'ять років на те, щоб "у складі РФ" побити ще й рекорд українського періоду історії півострова", - пишуть російські ЗМІ.

Також окупанти стверджують, що якщо "в український період півострів відвідували представники 50 країн, то в минулому році в Криму побували люди з 132 країн – це своєрідний рекорд за всю історію Криму".

Варто нагадати, що бійця Збройних Сил України Ігоря Мирончука взяли в полон найманці Путіна в "ДНР". У мережі з'явилося інтерв'ю з полоненим. На відео видно, як Мирончука ведуть під конвоєм з окупованого міста, задаючи провокаційні питання. Мирончук – боєць 128-ї бригади ЗСУ. Солдат зупиняється біля могили дітей і хреститься. Окупанти запитують, чи повинні гинути на війні діти.

"Думаю, не повинні", - відповів українець.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в середу, 27 лютого, третій президент України Віктор Ющенко висловив думку, що 90% кандидатів у президенти не готові чинити опір у війні на Донбасі. Про це він заявив в інтерв'ю для "Нового часу". За словами політика, війна на сході необхідна Російській Федерації для того, щоб і надалі продовжувати свою імперську політику.

Нагадаємо, у Трампа Росії зробили останнє попередження: Крим - Україна, кінець війни на Донбасі.

Як повідомляв Знай.uа Леонардо Ді Капріо став на захист путінських "полонених": приєднуйтесь до мене в боротьбі.

Знай.uа писав, у Німеччині судять Кисельова: готував акт насильства проти України.