Швидке відкриття залізниці за переправу через Керченську протоку не надихнуло кримчан. Жителі півострова вкрай різко висловлюються по Кримському мосту і бояться запуску на нього поїздів.

Жвава дискусія розгорілася в співтоваристві "Евпатори Подслушано" у соціальній мережі "ВКонтакте". Днями в паблике розмістили повідомлення про швидкий запуск залізничної частини Кримського мосту.

Городяни поставилися до цієї новини без ентузіазму і почали висловлювати негативні думки про переправу і її вплив на життя півострова. "Вже страшно! Від автомосту стало тільки гірше! Чекаємо залізничний", – написала користувач Тетяна К.

У свою чергу, Юлія Л. заявила, що по Кримському мосту "взагалі страшно пересуватися".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Сумніви в користь переправи висловив і Авас Р.

"Ж/д сполучення пустять – заживемо! Відразу продукти подешевшають", – залишив іронічний коментар користувач.

А Наталія Р. задалася питанням: чи помітив хтось з місцевих жителів позитивні зміни після відкриття Кримського мосту. За її словами, людей найбільше цікавлять ціни, які за останні роки помітно зросли.

Деякі вважають, що після відкриття залізничної частини Кримського моста стане тільки гірше.

"У ціни стрибнуть", – зазначає Руслан Б.

Перші потяги Кримському мосту пройдуть 8 грудня цього року. Продаж квитків відкриють за 90 діб, купити їх можна буде вже у вересні.

По Кримському мосту будуть ходити 11 пар поїздів з Москви, Санкт-Петербурга, Кисловодська і Єкатеринбурга. Кінцеві пункти маршрутів – Сімферополь, Севастополь, Євпаторія та Феодосія.

Найбільший склад буде курсувати між Москвою і Сімферополем. Двоповерховий потяг з 14 купейних і спальних вагонів вмістить 882 пасажира. Очікується, що ціни будуть "середніми по Росії".

Нагадаємо, шизофренія Росії прогриміла на всю ООН: Крымнаш, ихтамнет і цитати Гітлера.

Як повідомляв Знай.uа, Крим завив від Путіна і проситься додому: сьорбнули "російського світу".

Знай.uа писав, окупований Донбас перетворився на гетто для українців: тотальна ізоляція, надії немає.