Найважливіше та найцікавіше, що публікувалося сьогодні, 11 березня.

Слідом за Люком Перрі помер іще один актор "Беверлі Хіллз": оплакує увесь світ

У суботу, 9 березня, слідом за актором Люком Перрі стало відомо про смерть іще однієї зірки серіалу "Беверлі Хіллз" - актора Джеда Аллана.

У повідомленні йдеться, що Джед Аллан, найвідоміший за свою роль у Беверлі-Хіллз, 90210, помер у суботу в Палм-пустелі, Ca, у віці 84 років. Він грав у серіалі батька Стіва Сандерса.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Кримські умільці остаточно добили Керченський міст, руйнування незворотне: намагалися прокласти залізничні колі

Окупанти Криму в черговий раз продемонстрували, звідки у них ростуть верхні кінцівки, і довели, що хвалений Керченський міст, "гордість" Путіна, незаконно зведена на анексованої території України, приречений. Так, у спробі прокласти залізничні колії, робочі необоротно пошкодили конструкцію мосту.

Головне за день неділі 10 березня: таємне весілля Потапа і Каменських, "ніж у спину" Епіфанію і крутий стрибок гривні

Про любовний зв'язок Насті Каменських та її продюсера Потапа не говорив ще тільки ледачий. У Мережі з'явилося провокаційне фото, де Настя Каменських позує в білому платті, дуже схожому на весільний, і з обручкою на правій руці, і Потап також в офіційному костюмі. Зірки тримаються за руки.

Пророцтво Ньютона про кінець світу переверне ваше життя назавжди: названо дату

Знаменитий математик і фізик Ісаак Ньютон передрік Апокаліпсис в 2060 році. Вчений шукав відповідь на сторінках Біблії, і в результаті позначив цілком конкретну дату наближення апокаліпсису.

Підкреслимо, що для Ньютона кінець світу не значив знищення життя на Землі, а, навпаки, утворення чогось нового.

Притула і Монро cтрашенно поскандалили: "гнати с***ю ганчіркою"

Шоумен і гуморист Сергій Притула вляпався у гучний скандал з травесті-дівою Монро. Артистка присоромила телеведучого і керівника Нацвідбору на Євробачення - 2019 за його образливі жарти, зокрема - про вагу солістки групи KAZKA і побиття KHAYAT. Монро написала в своєму Instagram, що Притула заслуговує громадського осуду.