У суоту, 9 березня, слідом за актором Люком Перрі стало відомо про смерть іще однієї зірки серіалу "Беверлі Хіллз" - актора Джеда Аллана.

Про це повідомляють американські ЗМІ.

У повідомленні йдеться, що Джед Аллан, найвідоміший за свою роль у Беверлі-Хіллз, 90210, помер у суботу в Палм-пустелі, Ca, у віці 84 років.

Він грав у серіалі батька Стіва Сандерса.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Аллан також знімався у культовому серіалі "Санта-Барбара", шалено відомому на пострадянському просторі.

Творці "Беверлі Хіллз" прокоментували цю сумну подію у мережі:

"Я мав задоволення працювати з Джедом Алланом з 94 до 99 років. Він грав Раш Сандерс, батько Стіва. Такий чудовий хлопець працюватиме з ним, його буде не вистачати", - пише оточення актора.

Син Джеда Рік Браун писав:

"Вибачте, що сьогодні повідомляю дуже сумну звістку про смерть мого батька. Він помер мирно і був оточений сім'єю і так любив нас і багатьох інших", - написав син актора.

Перша роль Джеда відбулася в 1963 році, коли він зіграв Едварда Л. Квартермейна 3-го.

Після класичних шоу, таких як Lassie, Columbo, Mod Squad, Love, American Style та Adam-12, Аллан приєднався до "Днів нашого життя" в 1977 році, щоб зіграти в Дон Крейга.

У 1994 році він пішов у прайм-тайм, щоб зіграти батька Яна Цзірінга, Раша, на Fox's Beverly Hills, 90210 протягом п'яти років.

Аллан також мав коротку кар'єру в хостингу ігрового шоу: він тримав мікрофон для знаменитості Bowling протягом 70-х.

Аллан був одружений на Тобі Браун з 21 вересня 1958 року до її смерті в 2001 році.

Актор має трьох синів.

Нагадаємо, днями стало відомо, що зірка "Беверлі-Хіллз 90210" Люк Перрі помер у віці 52 років від обширного інсульту.

Як повідомляв раніше Знай.ua, нові подробиці смерті відомого голлівудського актора Люка Перрі, якого знають і люблять за участю в молодіжному серіалі "Беверлі-Хіллз, 90210", просто приголомшили всіх любителів кіно і шанувальників артиста.

Також Знай.ua писав про те, що поетеса з Росії Лола Льдова (Олександра Чернишова) померла в Москві 8 березня.