Поетеса з Росії Лола Льдова (Олександра Чернишова) померла в Москві 8 березня. Про трагедію повідомив у своєму Телеграм-каналі письменник Едуард Багіров.

Дівчина випала з вікна на одинадцятому поверсі після сварки з чоловіком. Вони разом святкували 8 березня, але у них виник конфлікт. Її виявили біля будинку.

"Дякую, що була! Спи спокійно, Олександра, Лола Льдова, найкрасивіша, найталановитіша, найяскравіша, абсолютно чудова жінка, блискучий російський поет", — написав Багіров.

Лолі Льдовій було всього 29 років, у неї залишилася семимісячна дитина.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

За інформацією місцевих ЗМІ зі слів родичів, Лола відзначала свято з чоловіком і вони посварилися. Пізніше її тіло виявили під вікнами їх будинку.

Раніше повідомлялося, що американський актор і зірка легендарного серіалу "Санта-Барбара" Джед Аллан помер 9 березня, йому було 84 роки.

"Джед Аллен пішов сьогодні. На шляху своєї фантастичної акторську кар'єру він зіграв батька Ідена – Сісі Кэпвелла – в "Санта-Барбарі". Його дар являв собою грізну суміш професіоналізму і натхнення... Він також був щедрим, добрим, веселим і жорстоким, і, Бог знає, його любили ті, кому пощастило розділити з ним сцену", – повідомив син.

На рахунку Аллана – двадцять серіалів, серед яких Беверлі-Хіллз 90210", "Лессі" і "Коломбо", "CSI: Маямі".

Нагадаємо, відомий український журналіст помер при загадкових обставинах. Харківський журналіст помер в результаті важкого інсульту.

Як повідомляв Знай. ua, легендарного актора знайшли мертвим. Його дар являв собою грізну суміш професіоналізму і натхнення... Він також був щедрим, добрим, веселим і жорстоким".

Знай. ua писав, що померла відома модель: їй було всього 19 років. Її серце зупинилося прямо під час відпочинку, куди вона поїхала разом з сім'єю.