Синоптики попередили українців, що у вівторок, 12 березня почнеться похолодання, яке протримається майже весь тиждень. Прийде холодна повітряна маса, температура знизиться до значень -1..+6, на півдні - +2..+9.

Про це повідомила на своїй сторінці в Facebook синоптик Наталка Діденко.

Вона зазначила, що сильний вітер, нарешті, затихне. Але, інших суттєвих змін чекати не варто: температура опуститься ще нижче, а опади залишаться.

Опади, у вигляді мокрого снігу і дощу пройдуть на заході України. Також, є ймовірність мокрого снігу у південній частині країни. Інші області залишаться сухими.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Температура буде низькою: вночі очікується від -4 до +2 градусів, а вдень — 2…8 градусів з позначкою "плюс".

У Києві завтра, 12 березня, можливі невеликі опади у вигляді мокрого снігу і дощу. Почнуться вони у другій половині дня. Вночі у столиці до -2 градусів, а вдень +6.

У подальші дні, істотних опадів більше не передбачається, але температура залишиться низькою.

А вже вихідні дні, 16-17 березня, знову потішать нас потеплінням. Тому, не сумуємо і чекаємо.

Цей сильнющий вітер завтра стихне. Але поки що сьогодні, у понеділок, стережіться штормових його поривів. Бо може так...

Geplaatst door Наталка Діденко op Maandag 11 maart 2019

Нагадаємо, жахлива негода в Україні призводить до катастрофічних наслідків. На щастя, люди не постраждали, грамотно дотримуючись правил безпеки, однак те, що творить ураган - це просто не вкладається в голові. Синоптики попереджають про пориви вітру 15-20 метрів на секунду. А в Карпатах і Прикарпатті ці пориви сягатимуть 29-34 м/с. Ще гірше йдуть справи у Львівській області, де негода зриває городянам дах в прямому і переносному сенсі.

Перелякані жителі регіонів, охоплених ураганом, публікують в соцмережах фотографії наслідків буревіїв. Падають дерева, великі рекламні щити, дорожні знаки.

Як повідомляв портал "Знай.uа" синоптики розповіли, що в нашій країні протягом всього березня очікуються температурні гойдалки" і боротьба між зимовою та весняною погодами.

Також Знай.uа писав про те, що столиця України здригнулася від нападу нещадної стихії - потужний ураган 10 березня терзав Київ з подвоєною силою.