Через проблеми з переказами в мобільному банкінгу "Приват24" держбанк "ПриватБанк" потрапив у гучний скандал. Клієнти повідомили про проблеми з доставкою грошей.

Про це стало відомо завдяки повідомленням в рубриці "Відгуки" на одному з українських фінансових порталів.

"7.03.2019 було здійснено платіж по кредиту в інший банк через термінал Приват24. Сьогодні вже 11 число, але гроші з перекладу так і не надійшли. Раніше таких проблем ніколи не було, максимум доба-дві.", - повідомив клієнт банку Сергій Турчин.

Служба підтримки "Приватбанку" відреагувала на даний відгук і повідомила тому в який час банк може проводити переказ грошей.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Хочемо Вам повідомити, що регламент проведення подібних платежів може становити 1-3 банківських днів. Дозвольте нам перевірити інформацію з Вашого платежу. Вкажіть, будь ласка, в особистому повідомленні контактні дані, які Ви залишали в Банку, щоб ми змогли надати Вам відповідь.", - відповіли в Приватбанку.

Варто нагадати, що Державний банк "ПриватБанк" попередив про причини та складності процедури прийняття рішення про регулювання кредитного ліміту на картці, що він зробив в негативному відгуку клієнта. Про це в понеділок, 11 березня, стало відомо з інформації на сайті фінансової установи.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що курс долара в Україні до середини березня може рекордно впасти в ціні. Таке спостерігається вперше за останні 9 місяців. Останній раз американська валюта наближалася до позначки 26 грн за долар ще влітку 2018-го.

Нагадаємо, ПриватБанк опинився в епіцентрі гучного скандалу: "Буду закривати всі рахунки".

Як повідомляв Знай.uа у центрі міста біля банку прогримів потужний вибух: фото.

Знай.uа писав, ПриватБанк порадував українців новою функцією: потрібен тільки номер.

Дивіться відео по темі: