Слідом за Kyivstar в розборках починає грузнути і інший оператор мобільної мережі - Life. Абоненти виражають крайнє невдоволення роботою оператора.

"Люди! Обходьте стороною цього оператора! Зв'язок відстій! Дзвінки ривками, то чути, не чути. Не можна нормально по телефону поговорити. Інтернет лажа повна! Оператори задовбали: задають такі питання, що на них відповідей не існує! Ні зв'язку, ні допомоги з боку операторів. За що ска гроші платиш, не ясно! Злодії!!!"

Люди скаржаться, що зв'язок з кожним днем стає все гірше і, якщо раніше радував хоча б хороший інтернет, то зараз і цього не дочекаєшся: "останнім часом жахливий зв'язок інтернету, номер дуже давно ,щось закрадаються думки вже прощатися....що таке відбувається????? Завжди була так задоволена в принципі.", "ахметовський Неперсточный лайф став турецьким. навіть Аллах їх не зрозуміє чим вони там мастурбують в зв'язку-то.. бошки їм треба відривати з м'ясом.. за нахабство тариф дешевше 100 гривень немає... дебіли лайфівські і не тільки і киевстарівські і водафонівські.. всі вони скоро в одному колгоспі будуть...не розуміють, що гроші заробляються двома способами з ціни товару або з кількості-обороту товару...а в Україні всі оператори рубають бабло з ціни ну ну...".

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень
Показати ще

Та навіть у столиці, в мегаполісі хорошого інтернету від оператора не варто очікувати: "Я вашу срану картку викинув!!! Самий херовый інтернет з усіх. і це су*а в мегаполісі", " Рік не користувалася лайфом . Так як пропав інтернет. Протягом року ніяких результатів. Водафон заглючив , ну вирішила поповнити на лайф. Дуже пошкодувала про це ! Ні відео подивитися. Ні норм сторінку завантажити . Подзвонила операторам. Сказали що у мене з телефоном проблеми. У мене з телефоном все норм. Просто не хочуть нічого робити . Зате смс "поповніть рахунок" щоранку шлють..."

Також користувачі повідомляють, що Life може пограбувати через один дзвінок: "Хвилина дзвінка за кордон, нараховують відразу пакет послуг на місяць, через один дзвінок!!! більше дзвонити немає потреби, але лайф вже пограбував, все для людей, все для зручності. Жахливе ставлення до людей, плюс купа часу, щоб додзвонитись до оператора дізнатися подробиці по даному випадку."

Нагадаємо, що Vodafone обдирає українців до нитки: в мережі бунт - "нас розвели".

Раніше, Знай.ua повідомляв, що Kyivstar довів до сказу людей своїми цінами: дешевше писати листи.

Також, портал Знай.ua писав про те, що мільйони українців вже відмовилися від Kyivstar.